Bindningar

Efter att varit lugnt under många år gällande bindningar så händer det nu saker på bindningsmarknaden. Idag finns det flera bindningssystem och här kommer en kort presenatation:

 • Salomon SNS, Den klassiska Salomon SNS bindning som kännetecknas av ett långt och brett styrspår. Finns numera i flera varianter och gemensamt för dessa bindningar är att de skruvas fast i skidan. Passar till pjäxor från Salomon & Atomic med SNS sula.
 • Rottefella NNN, En klassiker på marknaden! Omtyckt av såväl eliten som motionären och som på senare år kopierats av de andra leverantörerna. Passar skor från Alpina, Fischer, Madshus & Rossignol.
 • Salomon Prolink. Är Salomons svar på Rottefellas NNN. Det betyder att skor med Salomon Prolink sula passar i Rottefella NNN-bindning. Detsamma gäller vice versa, dvs en sko med Rottefella NNN sula passar i Salomons Prolink bindning.  
 • Från säsong 17/18 finns också en ny bindning tillgänglig, Turnamic, och är Rossignol och Fischers egna bindning. Den är kompatibel med pjäxor med Rottefella NNN-sula och Salomon Prolink. 

I respektive system finns flertalet modeller, både klassiska och skate. Här gäller det också att vara observant så att det blir rätt bindning till dina pjäxor. 

Är du osäker vilken bindning du ska välja så kontakta oss så hjälper vi dig!

Filter:
Pris
Pris
:- :-
Kategorier
Kategorier
I Lager
Tillverkare
Tillverkare
För vem
För vem
Taggar
Taggar
Visar 10 av 10 produkter
 • Snabbtitt

  Control Step-in IFP

  500 :- 600 :-

  Fischer Control Step-in IFP är det bara att kliva i, tackvare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar. Många väljer denna bindning till Fischers billigare SKIN-skido...

 • Snabbtitt

  Race Classic IFP

  600 :- 700 :-

  Fischer Race Classic IFP är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna ...

 • Snabbtitt

  Race Pro Classic IFP

  900 :- 1 100 :-

  Race Pro Classic IFP är Fischers nya toppracing bindning.  Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med årsmodell 2017/2108 och nyare från Fisc...

 • Snabbtitt

  Xcelerator JR Classic

  399 :- 499 :-

  Xcelerator JR Classic är racebindningen för juniorer. Passar på NIS-plattor.

 • Snabbtitt

  Xcelerator 2.0 Classic

  599 :- 699 :-

  Xcelerator 2.0 Classic är favorit bland många tack vare låg vikt & nära kontakt mellan pjäxa och skida. Bra köp! 

 • Snabbtitt

  SNS Pilot EQ Skate

  499 :- 599 :-

  En av de mest omtyckta skatebindningarna på marknaden, Salomons SNS Pilot EQ Skate. Passar såväl nybörjare som elitåkare. Bra köp!

 • Snabbtitt

  Prolink Pro Classic

  500 :- 600 :-

  Prolink Pro CL är en prisvärd och bra bindning som främst används till Salomon & Atomicskidor där bindningen skruvas fast på skidorna. Används också en hel del till rullskidor.

 • Snabbtitt

  Prolink Pro Skate

  499 :- 599 :-

  Prolink Pro Skate är en prisvärd och bra bindning som främst används till Salomon & Atomicskidor där bindningen skruvas fast på skidorna. 

 • Snabbtitt

  Prolink Shift RACE CL

  750 :- 1 000 :-
  Atomic Prolink Shift RACE CL, flyttbar bindning från Atomic. Har fem lägen för justering av bindningsposition. Racevarianten.
 • Snabbtitt

  Prolink Shift PRO CL

  450 :- 700 :-
  Atomic Prolink Shift PRO CL, flyttbar bindning från Atomic. Har fem lägen för justering av bindningsposition.

Få Runes nyhetsbrev med erjudanden & produktnyheter: