Efter att varit lugnt under många år gällande bindningar så händer det nu saker på bindningsmarknaden. Idag finns det flera bindningssystem och här kommer en kort presenatation:

 • Salomon SNS, Den klassiska Salomon SNS bindning som kännetecknas av ett långt och brett styrspår. Finns numera i flera varianter och gemensamt för dessa bindningar är att de skruvas fast i skidan. Passar till pjäxor från Salomon & Atomic med SNS sula.
 • Rottefella NNN, En klassiker på marknaden! Omtyckt av såväl eliten som motionären och som på senare år kopierats av de andra leverantörerna. Passar skor från Alpina, Fischer, Madshus & Rossignol.
 • Salomon Prolink. Salomon Prolink är Salomons svar på Rottefellas NNN. Det betyder att skor med Salomon Prolink sula passar i Rottefella NNN-bindning. Detsamma gäller vice versa, dvs en sko med Rottefella NNN sula passar i Salomons Prolink bindning.  
 • Från säsong 17/18 finns också en ny bindning tillgänglig, Turnamic, och är Rossignol och Fischers egna bindning. Den är kompatibel med pjäxor med Rottefella NNN-sula och Salomon Prolink. 

I respektive system finns flertalet modeller, både klassiska och skate. Här gäller det också att vara observant så att det blir rätt bindning till dina pjäxor. 

Är du osäker vilken bindning du ska välja så kontakta oss så hjälper vi dig!

Filter:
Pris
Pris
:- :-
I Lager
Tillverkare
Tillverkare
För vem
För vem
Taggar
Taggar
Visar 3 av 3 produkter
 • Snabbtitt

  SNS Pilot EQ Skate

  499 :- 599 :-

  En av de mest omtyckta skatebindningarna på marknaden, Salomons SNS Pilot EQ Skate. Passar såväl nybörjare som elitåkare. Bra köp!

 • Snabbtitt

  Prolink Pro Skate

  499 :- 599 :-

  Prolink Pro Skate är en prisvärd och bra bindning som främst används till Salomon & Atomicskidor där bindningen skruvas fast på skidorna. 

 • Snabbtitt

  Prolink Race Skate

  650 :- 750 :-
  Prolink Race Skate

Få Runes nyhetsbrev med erjudanden & produktnyheter: