ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina RCO Summer
2199 kr
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina RSK Summer
2299 kr
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ECL 2.0 JR Classic
REA
900 kr (1200 kr)
Alpina ECL 2.0 JR är en toppsko för juniorer! Bra flex och en stabil pjäxa som passar alla ungdomar!
ED JR 2.0 Combi
REA
1400 kr (1700 kr)
Alpinas tävlingspjäxa, combi, för juniorer. Lite mindre material i skon och lättare än tidiagre modeller, ger skon en bättre passform! Är en av marknadens bästa!
ESK 2.0 JR Skate
REA
1500 kr (1900 kr)
Alpinas tävlingspjäxa för juniorer. Lite mindre material i skon och lättare ger skon en bättre passform! Är en av marknadens bästa!
ESK PRO Skate
Alpina
3900 kr
En av våra absoluta favoriter när det gäller skatepjäxor. Tight passform och fantastisk känsla! Bra köp!
Hyper RPC Classic
REA
750 kr (1200 kr)
Madshus Hyper RPC passar såväl nybörjare som den mer erfarne skidåkaren. Bra läst och flex gör den till ett säkert kort i Vasaloppsspåret!
Madshus Nordic Pro Skin
REA
2400 kr (3000 kr)
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
Madshus Race Pro Classic
REA
1300 kr (2300 kr)
Madshus Race PRO Skate
3500 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Madshus Race Pro Skate
REA
3000 kr (3400 kr)
Race Pro Skate är en pjäxa för dig som söker en stabil, lätt pjäxa men med lite comfort i sig jämfört toppmodellen Redline.
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Skate
2400 kr
Prisvärd &  bra skida för dig som vill börja med skate eller utveckla din åkning! Balansen & höjderna tillsammans med följsam topp gör denna skida lättåkt!
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Skin
3300 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Raceline JR Classic
850 kr
En klassisk juniorsko för de allra yngsta. Varmfodrad med heltäckande överdrag, som håller snön borta.
Madshus Redline Classic
4000 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Madshus Redline JR Combi
2000 kr
Uppdaterad modell till 21/22, lite ny design men framförallt är sula & manschett uppdaterad. Bra stabilitet & en lite hårdare flex i sulan, det tillsammans med bra passform gör att den passar utmärkt till skate. Den styvare sulan kräver lite tyngre åkare (från ca 40kg) för att pjäxan skall fungera optimalt som combi.
Madshus Redline JR
REA
1600 kr (1700 kr)
En av  våra mest sålda ungdoms & dampjäxor! Funkar lika bra att tävla i som för dig som vill ha en stabilare pjäxa för klassisk åkning. Dessutom med tilltagen comfort & läst.
Madshus Redline Skate
6400 kr
En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre. Vikten och styvhete i både sula & manschett gör detta till en riktigt bra pjäxa!
Madshus Redline Skiathlon
6400 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.  Populär modell bland stakaåkare!
Race Speed Classic
1600 kr
En mycket prisvärd modell! Passar såväl nybörjare som den mer vane. Bra passform på mångas fötter!
Redline Classic
REA
Madshus
2000 kr (4000 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste klassiska pjäxorna som finns på marknaden! Grym passform!
Redline Skate
REA
Madshus
3000 kr (5700 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Rollerski Classic
Rottefella
700 kr
Rottefella Rollerski CL är en klassisk bindning anpassad för rullskidor. Bindningen skruvas fast på rullskidan. Passar pjäxor med NNN, Prolink & Turnamic. Mycket bra köp!
Rollerski Skate
Rottefella
700 kr
Rottefella Rollerski Skate, skatebindning anpassad för rullskidor. Bindningen skruvas fast på rullskidan. Passar pjäxor med NNN, Prolink & Turnamic. Mycket bra köp!
SCL Classic
Alpina
1000 kr
En kampanjpjäxa från Alpina. Mycket för pengarna. Lämpar sig för nybörjaren.
XJ Sprint
Fischer
600 kr
Instegspjäxa från Fischer för juniorer. Varmfodrad.