ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Atomic C5 SKINTEC + Shift-IN
3000 kr
C5 är vår instegsmodell från Atomic, men en mycket bra sådan!  Låttåkt skida för dig som vill börja åka skidor. Går även utmärkt till att att åka någon av sträckorna på stafettvasan. För dig som ska ha skidor som ett träningsredskap rekommenderar vi då att kliva upp på C8 modellen. OBS! Bindning ingår i priset.
BP1 paraffin 100g
150 kr
Control Step-in IFP
500 kr
Control Step-in IFP är det bara att kliva i, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Endurace
Madshus
1150 kr
De nya Endurace-staven är stark, lätt och hållbar. Mycket prisvärd!
Equipe Classic Prolink JR
650 kr
Varm samt enkel att ta på och av gör Equipe Prolink JR till ett populär barnsko.
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Fischer RC3 Skate
2400 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt skatepjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor.
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
Fischer XC Classic Ws
1600 kr
En omtyckt klassisk pjäxa med hög komfort. En av mångas favorit som passar i motionsspåret.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Hypersonic Vasaloppet Classic
1295 kr
Madshus Hypersonic Vasaloppet är en riktigt bra skida med fint spann. Mycket bra val för dig som har en mindre budget men ändå vill ha en bra skida!
KV+ Hawk Classic
2200 kr
Prisvärd klassisk rullskida! Känns rejäl med den stabila aluminiumstommen. Mycket bra köp för dig med begränsad budget!
Madshus Nordic Pro Skin
REA
2400 kr (3000 kr)
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Raceline JR Classic
850 kr
En klassisk juniorsko för de allra yngsta. Varmfodrad med heltäckande överdrag, som håller snön borta.
Oneway Storm 5
950 kr
Storsäljare till motionären! Korkhandtag för värmen & komforten, bra kontrollrem samt en truga som fungerar i de flesta fören. Allt paketerat i en snygg design!
Performance Classic
Rottefella
500 kr
Performance bindning är perfekt för dig som inte vill ha det dyraste utan nöjer dig med en bra och stabil bindning till lägre pris. Ett storsäljare som vi även säljer till många tävlande juniorer!
Pro C3 Classic
REA
900 kr (1400 kr)
Omtyckt klassisk sko i rätt prisläge! Bra köp!
Pro Combi Prolink
REA
1900 kr (2100 kr)
Combipjäxa för dig som behöver en stabilare pjäxa men med klassisk flex i sulan.
Prolink Pro Skate
500 kr
Skatebindning som är skruvas fast. Används ofta vid rullskidor. Gillar stängningsmekanismen då det är lätt att både öppna & stänga med handskar på. Bra köp!
RACE Classic JR IFP
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
RACE Skate JR IFP
Rossignol
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
RC Classic WS
Fischer
1400 kr
En omtyckt dampjäxa för motionären eller något lopp under Vasaloppsveckan. Varmfodrad men ändå bra passform. Bra köp!
RC3 Skate
Fischer
2000 kr
RC3 Skate är Fischers instegsvariant på skatepjäxa. Med skön passform och stabilitet är det en sko för många fötter. Passar till nybörjare.
Rossignol DELTA Sport R-SKIN
REA
1900 kr (2300 kr)
En riktigt fin motionsskida, lättåkt skida med oftast väldigt fint glid. För nybörjare & motionären.
Rossignol X-1 Ultra FW
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen, även om FW är  den smalare lästen jämfört med vanliga X-1 Ultra.
Rossignol X-1 Ultra
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen.
Rossignol X-8 Classic
REA
1700 kr (2000 kr)
En klassisk pjäxa som passar de flesta! En av våra bäst säljande pjäxor tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-8 Skate
REA
1900 kr (2300 kr)
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
S/Race JR Classic
2000 kr
Juniorskida för dig som vill börja åka/träna. Har ett spann som ungdomarna lätt får fast.
Salomon RC7 Nocturne Prolink
1300 kr
Bra instegspjäxa som passar många olika typer av fötter.
SCL Classic
Alpina
1000 kr
En kampanjpjäxa från Alpina. Mycket för pengarna. Lämpar sig för nybörjaren.
SNS Universal JR
350 kr
Juniorbindning för pjäxor med SNS Profil sula.
Tour Step-In IFP JR
350 kr
Juniorbindning som passar till skidor med IFP platta.
XJ Sprint
Fischer
600 kr
Instegspjäxa från Fischer för juniorer. Varmfodrad.
XJ Sprint
Fischer
800 kr
Instegspjäxa från Fischer för juniorer. Varmfodrad.