Alpina Overshoe 3.0
800 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina Racing Classic
2100 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
Asics Kayano 30 Men Black
2100 kr
Asics Kayano 30 Men - Stabilitet, passform & högre sula kännetecknar nya Kayano.
Asics Kayano 30 Women Black
2100 kr
Asics Kayano 30 - Stabilitet, passform & högre sula kännetecknar nya Kayano.
Asics Nimbus 25 Men Black
2100 kr
Asics Nimbus 25 - Med en molnliknande komfort är nya Nimbus redan en favorit för många, för såväl löppasset som promenaden. 
Asics Nimbus 25 Women Grey
2100 kr
Asics Nimbus 25 - Damläst. Med en molnliknande komfort är nya Nimbus redan en favorit för många, för såväl löppasset som promenaden. Är en av marknadens snyggaste sko enligt våra omdömen.
Brooks Adrenaline GTS 22 Women Black
1700 kr
Bra sko för dig med lågt fotvalv eller pronation. Likt Ghost har den en mjuk känsla kombinerat med ett distinkt frånskjut. Sitter bra på foten hela turen. Kan med fördel även användas av dig som vill ha en riktigt bra walkingsko.
Brooks Adrenaline GTS 22 Women Purple
1600 kr
Bra sko för dig med lågt fotvalv eller pronation. Likt Ghost har den en mjuk känsla kombinerat med ett distinkt frånskjut. Sitter bra på foten hela turen. Kan med fördel även användas av dig som vill ha en riktigt bra walkingsko.
Brooks Adrenaline GTS 23 Men WIDE Black
1700 kr
Brooks Adrenaline GTS 23 Wide - En bred sko som ger bra stöd och komfort i varje steg. Bra sko för dig med lågt fotvalv  eller som bara behöver stabilitet.
Brooks Adrenaline GTS 23 Women Black
1700 kr
Brooks Adrenaline GTS 23 - Stöd och komfort i varje steg. Bra sko för dig med lågt fotvalv  eller som bara behöver stabilitet.
Brooks Adrenaline Wide 22 Men Blue
1700 kr
Modell med bredare läst. Bra sko för dig med lågt fotvalv eller pronation. Sitter bra på foten hela turen. Kan med fördel även användas av dig som vill ha en riktigt bra walkingsko.
Brooks Ghost 14 GTX Men
1900 kr
Ghost 14 GTX, en Goretex sko för alla! Passar både på asfalt & lite stig. Bra köp!
Brooks Ghost 14 Women GTX Blue
1900 kr
Ghost 14 GTX, en Goretex sko för alla! Passar både på asfalt & lite stig. Bra köp!
Brooks Ghost 15 Men Blue
1700 kr
Brooks Ghost 15 - Mycket bra passform & löpkomfort som få matchar. Passar lika för promenader.
Brooks Ghost 15 Women Black
1700 kr
Brooks Ghost 15 - Neutral- Mycket bra passform & löpkomfort som få matchar.
Brooks Ghost 15 Women WIDE Blue 450
1700 kr
Brooks Ghost 15 - denna är en modell med bred damläst. Mycket bra passform & löpkomfort som få matchar.
Craft CTM Ultra 2 Men
REA
1275 kr (1700 kr)
Lätt sko med väldigt fin löpkänsla i. Tunn ovansida i mesh gör att foten andas bra! Byggd för att klara långt & länge men fungrerar lika bra på de kortare löppassen.
Craft Pro Endurrance Distance Men Grey
1500 kr
Craft Pro Endurance Distance - asfaltssko för dig som vill jaga tid utan att  minska på komforten.
Craft Pro Endurrance Distance Women White
1500 kr
Craft Pro Endurance Distance - asfaltssko för dig som vill jaga tid utan att minska på komforten.
Crescent Elisia 7-vxl Vit
36000 kr
Elisia är elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.
Crescent Elmi 3-vxl Ljusblå
19000 kr
Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram.
Crescent Elmi 3-vxl Svart
19000 kr
Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Finns i två ramstorlekar.
Crescent Elora 7-vxl Svart
28000 kr
Elora är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden, en pålitlig och flexibel elcykel.
  • Finns i tre olika ramhöjder
  • Stöldskyddat batteri
  • EGOING system med centrummotor
Fischer Carbon Skate
4700 kr
En mycket bra skatepjäxa, där du får mycket av toppjäxornas kvaliteter (styvhet & stabilitet) men samtidigt lite av komforten (värme/isolering) från de nivåer under. Riktigt bra skatepjäxa som passar alla!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
Fischer Speedmax Classic WS
6200 kr
Fischer Speedmax Classic WS är det ultimata valet för kvinnliga längdskidåkare som vill ha den bästa utrustningen för klassisk längdskidåkning. Vridstyv, bra flex i sulan, en passform som få matchar samt ett hälgrepp gör denna till en av marknadens bästa pjäxor! 
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Fischer Speedmax JR Classic
1900 kr
En klassisktoppmodel för JR som tävlar/tränar eller bara vill ha en riktigt bra pjäxa.
Fischer Speedmax JR Skate
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skate är speciellt utformad för unga skidåkare som vill utveckla sin skateåkningsteknik och ta sina skidkunskaper till nästa nivå. Passar bra till träning & tävling.
Fischer Speedmax JR Skiathlon
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon är en exceptionell längdskida speciellt utformad för unga skidåkare som strävar efter att maximera sin prestanda i både klassisk och skate.
Fischer Speedmax Skate WS
9400 kr
Fischer Speedmax Classic WS är likt klassiska modellen det ultimata valet för dig med smlare läst, vilket gör att den framförallt populär bland kvinnliga längdskidåkare. För dig som vill ha den bästa som finns att köpa!
Fischer Speedmax Skate
9400 kr
Fischer Speedmax Skate levererar en avancerad skatepjäxa skapad för skidåkare som strävar efter seger i skatespåret. Komfort, passform & stabilitet som sticker ut. Med banbrytande teknologi och design är detta den ultimata pjäxan för dig som söker det bästa på marknaden!
Fischer Twin Skin Carbon Pro
7000 kr
Nya Twin Skin Carbon Pro, för dig som vill ha racemodell men med lite snällare flex (jämfört mot Speedmax)
Fischer Twin Skin Race
4900 kr
Fischer Twin Skin Race: Högpresterande skidåkning med avancerad teknik för tävling och träning.
Fischer Twin Skin Speedmax 3D
9800 kr
En av de absoluta toppmodellerna inom segmentet "skin". Stabil  & riktiningssäker skida som passar dig har en teknik med god tyngdöverföring.
Hoka Arahi 6 Men Wide
Hoka One One
1800 kr
Arahi är en modell med mycket stabiltet, speciellt lämpad till dig som behöver stör på insidan av foten. Just denna modell är också bredare läst vilket gör den mycket uppskattad!
Hoka Bondi 8 Men Black
Hoka One One
2000 kr
Version 8 av Hokas klassiker, Bondi. Mycket dämpning. Fungerar klockrent både på löppasset som promenaden.
Hoka Bondi 8 Men Grey
Hoka One One
1999 kr
Version 8 av Hokas klassiker, Bondi. Mycket dämpning. Fungerar klockrent både på löppasset som promenaden.
Hoka Bondi 8 Men Wide Black
2000 kr
Hoka Bondi 8 - Banbrytande komfort och överlägsen dämpning för en oslagbar löpupplevelse. Denna med Wide-läst för dig som behöver en bredare sko.
Hoka Bondi 8 Women White
2000 kr
Version 8 av Hokas klassiker, Bondi. Elegant vit, som fungerar lika bra som sneaker som på löppasset/promenaden.
Hoka Challenger 6 M
Hoka One One
1900 kr
Söker du en sko för både hårdare underlag (asfalt) och mjukare (skog/stig) så är Challenger klockren! Med grövre sula, bra passform & stabil hälkappa är det en av våra absoluta favoriter, rekommenderas!
Hoka Challenger 6 Wide Women
1900 kr
Söker du en sko för både hårdare underlag (asfalt) och mjukare (skog/stig) så är Challenger klockren! Med grövre sula, bra passform & stabil hälkappa är det en av våra absoluta favoriter. Den här modellen är Wide som är mer lämplig för lite bredare fötter än normalt.
Hoka Challenger 6 Women
1900 kr
Hoka Challenger ATR 6 GTX Men Black
2000 kr
Hoka Challenger ATR 6 GTX - Hybridskon som passar lika bra i skogen som på asfalten. Denna modell med Gore-Tex, vattentätt & bra andningsförmåga för att ventilera ut fukten från fötterna.
Hoka Challenger Atr 6 GTX Women Black
2000 kr
Hoka Challenger ATR 6 GTX - Damläst. Hybridskon som passar lika bra i skogen som på asfalten. Denna modell med Gore-Tex, vattentätt & bra andningsförmåga för att ventilera ut fukten från fötterna.
Hoka Challenger Atr 7 GTX Women Black
2300 kr
Hoka Challenger Atr 7 GTX - Terränglöpning möter vattentät prestanda, som förutom fungerar till de flesta underlag även fungerar utmärkt på promenaden. Damläst. 
Hoka Challenger Atr 7 GTX Women Green
2300 kr
Hoka Challenger Atr 7 GTX - Terränglöpning möter vattentät prestanda, som förutom fungerar till de flesta underlag även fungerar utmärkt på promenaden. Damläst. 
Hoka Challenger Atr 7 Men Blue
1900 kr

Hoka Challenger Atr 7 - Hybridskon som fungerar för all typ av löpning & promenad. 

Hoka Challenger Atr 7 Men WIDE Turkos
1900 kr
Hoka Challenger Atr 7 - Hybridskon som fungerar för all typ av löpning & promenad. Denna modell har lästen, WIDE, som passar dig som behöver lite bredare sko.  En av våra mest sålda skomodeller!
Hoka Challenger Atr 7 Women Black
1900 kr
Hoka Challenger Atr 7 - Hybridskon med damläst som fungerar för all typ av löpning & promenad. Rekommenderas!
Hoka Challenger Atr 7 Women Green
1900 kr
Hoka Challenger Atr 7 - Hybridskon med damläst som fungerar för all typ av löpning & promenad. Rekommenderas!
Hoka Mach 4 Men
REA
Hoka One One
1500 kr (2000 kr)
Söker du en sko för både hårdare underlag (asfalt) och mjukare (skog/stig) så är Challenger klockren! Med grövre sula, bra passform & stabil hälkappa är det en av våra absoluta favoriter, rekommenderas!
KV+  Tornado Plus QCD
3500 kr
Mycket  designuppdateringar år från år och fortfarande förbaskad bra stav!Clipfäste  för handremmen, QCD-truga och ett av de styvaste rören på marknaden!
KV+ Tornado Plus JR QCD Pink
850 kr
Tävlingsstav för JR med Quicktruga & Cliphandrem, en av de bästa som finns på marknaden för tränande & tävlande juniorer
KV+ Tornado Plus JR QCD
850 kr
Tävlingsstav för JR med Quicktruga & Cliphandrem, en av de bästa som finns på marknaden för tränande & tävlande juniorer.
LEKI CC 450
800 kr
Madshus Podium Booties
REA
1300 kr (1400 kr)
Ta av dig dina pjäxor och sätt på dig dessa varma & sköna skor när det är dags för prispallen!  Michelin-sula. Funkar klockrent även vid sidan av spåret, till & från skidspåret eller bara när du vill ha ett par sköna boots på fötterna.
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
Madshus Race PRO Skate
3500 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Madshus Race Speed DP
3200 kr
Ny stakskida för den svenska marknaden i begränsad upplaga. Mycket prisvärd staksida som enbart görs i 192cm, fungerar både till motionären som vill testa likaväl som den erfarne stakåkaren som vill komplettera. Spannhöjden ger också skidan möjlighet att användas som skateskida.
Madshus Redline DP
6800 kr
Madshus uppdaterar sin staksida med lite nya höjder och lite design. De nya höjderna på stakskidorna ger en skön känsla, framförallt uppför. En skida för dig som vill ha det bästa!
Madshus Redline Skate F2
6500 kr
Uppdaterad design inför 2022/2023. Den är byggd med tryckzoner placerande längre ut ifrån balanspunkt, styrspår och med ett dynamiskt spann för att respondera maximal energi från varje skateskär. Kort & gott en riktigt snabb skida i hårdare snöförhållande.
Monark Karin 28
7300 kr
Sveriges populäraste damcykel
  • Passar personer som är 160-180 cm långa
  • Ramstorlek: 51cm
  • Finns i färgerna: Svart och petrol
Monark Karin 3-vxl Lila
7200 kr
Sveriges populäraste damcykel med Shimanos 3-växlade nav. Robust & säker cykel för vardagens alla turer.
  • Passar personer som är 155-180 cm långa
  • Ramstorlek: 51cm
  • Finns i färgerna: Svart, vit, lila samt Pride
Monark Karin 3-vxl Pride
7200 kr
Sveriges populäraste damcykel med Shimanos 3-växlade nav. Robust & säker cykel för vardagens alla turer.
  • Passar personer som är 155-180 cm långa
  • Ramstorlek: 51cm
  • Finns i färgerna: Svart, vit, lila samt Pride
Monark Karin 3-vxl Smaragd Elcykel
18500 kr
Monarks storsäljande klassiker Karin som elcykel.
  • Rekomenderas för personer som är mellan 160-185cm långa
  • Framhjulsmotor med max assistanshastighet på 25km/h
  • Låsbart batteri
Monark Karin 3-vxl Svart Elcykel
18500 kr
Monarks storsäljande klassiker Karin som elcykel.
  • Rekomenderas för personer som är mellan 160-185cm långa
  • Framhjulsmotor med max assistanshastighet på 25km/h
  • Låsbart batteri
Monark Karin 7-vxl Svart
8000 kr
Sveriges populäraste damcykel med Shimanos 7-växlade nav. Robust & säker cykel för vardagens alla turer.
  • Passar personer som är 155-180 cm långa
  • Ramstorlek: 51cm
  • Finns i färgerna: Svart och vit
Rossignol DELTA Sport R-SKIN
REA
1900 kr (2300 kr)
En riktigt fin motionsskida, lättåkt skida med oftast väldigt fint glid. För nybörjare & motionären.
Rossignol X-IUM JR Classic
1400 kr
Klassisk träning- & tävlingspjäxa för juniorer.
Rossignol X-IUM JR SC Combi
1700 kr
En combipjäxa för den aktive skidåkaren. Passar utmärkt både på träning & tävling
Rossignol X-IUM Premium + S2
5500 kr
Rossignols nya toppskida, en skida för universalföre. Tillsammans med den lätta Nomex-kärnan, fina flexen i både top & tail samt balansen i spannet så skapas en skida som ger en riktigt bra känsla i många fören. Även den mer oerfarne skateåkaren känner skillnaden i denna toppskida!
Rossignol X-IUM Premium+ R-SKIN
5500 kr
Nya toppmodellen från Rossignol till 22/23.Hårdare slutspann tillsammans med spannhöjden gör detta till en av de absolut bästa skinskidorna.
Rossignol X-IUM R-SKIN
4500 kr
Ny design till 22/23. Fortfarande en snällare variant av X-ium Premium tack vare det mjukare slutspannet. Härlig känsla i skidan!
Rossignol X-IUM WCS Skate
3600 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
Salomon S/MAX Carbon Classic Prolink
3000 kr
Omtyckt klassisk pjäxa som erbjuder både raceprestanda med carbonsulan men också komfort & värme. En våra kunders favorit!
Salomon S/MAX Carbon Skate
4000 kr
Likt den klassiska motsvarigheten (S/Max Carbon classic) så är denna skatemodell en av vår mest sålda. Den har generösare passform & komfort, det tillsammans med den raceinspirerande sulan/manschetten gör den riktigt omtyckt!
Salomon Sense Ride 5 GTX Men Black
1650 kr
Salomon Sense Ride 5 GTX - En sko för dig som springer & går i terrängen. Den grepvänliga sulan ger ett bra fäste  även på fuktiga rötter.
Salomon Sense Ride 5 GTX Women Black
1650 kr
Salomon Sense Ride 5 GTX - En sko för dig som springer & går i terrängen. Den grepvänliga sulan ger ett bra fäste  även på fuktiga rötter.
Salomon XA Pro 3D V8 GTX Women Black/Blue
REA
1395 kr (1600 kr)
Salomon XA Pro 3D V8 GTX - En av våra mest sålda skomodeller! Passar utmärkt till dig som behöver en stabil sko. Här i en svart &ljusblå färg.
Salomon XA Pro 3D V8 WIDE GTX Men Grey
1600 kr
Salomon XA Pro 3D V8 GTX med bredare läst (Wide) - XA Pro är en av våra mest sålda skor genom åren! Denna modell, med bredare läst, skapar möjligheter för ännu fler att använda denna utmärkta sko!   
Saucony Guide 16 Men Grey/Lime
1700 kr
Saucony Guide 16 - Stabil sko som passar både neutrala & de som behöver mer stöd.
Saucony Omni 16 WIDE Men Black
1700 kr
Saucony Omni 21 med bred läst från stl 42 & uppåt - Perfekt balans mellan stöd och smidighet.
Saucony Omni 21 Women WIDE Black
1700 kr
Saucony Omni 21 - Perfekt balans mellan stöd och smidighet.
Saucony Peregrine 13 Men Green
1700 kr
Saucony Peregrine 13 - en sko för stig & grus. En omtyckt skomodell för turerna i skogen!
Saucony Peregrine 13 Men White
1700 kr
Saucony Peregrine 13 - en sko för stig & grus. Erövra terrängen med kraft och stil.
Saucony Peregrine 13 Women Purple
1700 kr
Saucony Peregrine 13 - en sko för stig & grus. En omtyckt skomodell för turerna i skogen!
Saucony Peregrine 13 Women White
1700 kr
Saucony Peregrine 13 - Damläst, en sko för stig & grus. Mycket bra modell för dig som rör dig i stig/skogsterräng.
Saucony Ride 16 Women Black
1700 kr
Saucony Ride 16 - damläst med neutal stabilitet. En sko som passar till alla tillfällen där du vill ha en lätt & mjuk sko.
Sjösala Mariedal 3-vxl
fr. 5200 kr
En cykel för bästa funktion och mindre underhåll
  • Rekommenderas till personer som är mellan 155-185cm långa
  • Ramstorlek: 51cm
  • Finns i färgen: Vit, svart, lila & Citron
Skanstull Melissa 3-vxl
4900 kr
En klassisk 3-vxl standardcykel som är fullt utrustad med korg & lås. Finns i två färger.
Skimateria Bakhjul PU Blåa
800 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
Skimateria Framhjul PU Blåa
750 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
Swenor Skyddstruga
60 kr
FIS-godkänd skyddstruga för dina befintliga rullskidstrugor.  Säljs i par.
Swix FIS- Rullskidstruga TBS
150 kr
FIS-godkänd truga  för tävling. Med TBS system som gör det enkelt att  byta (Bara skruva). Passar till stavar med TBS system (Swix & Madshus)
Team 610 + Skimateria PU inkl bindning
4200 kr
Snackisen på rullskidstävlingar, Elpex Team 610 stomme med Skimaterias nya blåa PU-hjul. Monteras med en Prolink Pro bindning
X-IUM Carbon Premium SC
6700 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.