ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Alpina Alaska BC
3400 kr
Alpina Alaska - Perfekta turskorna för oförglömliga äventyr. Passar lika bra på långfärdsskridskorna & som till fjällturen.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Alpina Comp Skate
REA
3700 kr (4200 kr)
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna.  Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Alpina Overshoe 3.0
800 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina Racing Classic
2100 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
Alpina RCO Summer
2199 kr
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina RSK Summer
2299 kr
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Atomic C5 SKINTEC + Shift-IN
3000 kr
C5 är vår instegsmodell från Atomic, men en mycket bra sådan!  Låttåkt skida för dig som vill börja åka skidor. Går även utmärkt till att att åka någon av sträckorna på stafettvasan. För dig som ska ha skidor som ett träningsredskap rekommenderar vi då att kliva upp på C8 modellen. OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C8 SKINTEC + Shift-IN
4000 kr
En av vår mest sålda modell de senaste åren. Passar såväl nybörjare som den duktiga åkaren. Vill du ha en träningsskida som även passar på något lopp under vasaloppsveckan,  så är C8 ett mycket bra val! OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C9 SKINTEC + Shift-IN
5200 kr
Vår toppmodel från Atomic på skin! En av våra favoriter när det kommer till känsla & fart, dessutom med ett säkert fäste. Nomex kärnan gör att vikten kommer ner markant mot C8. C9:an är en kanonskida för egentligan alla som vill ha en snabb skida för träning & tävling. OBS! Bindning ingår i priset.
Carbon Race 100 UHM
1500 kr
Madshus Nano UHM100 är en tävlingsstav med 100% carbon. Skön pendel! En storsäljare!
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
COMP Classic AS
REA
2600 kr (3200 kr)
Uppföljaren till CCL+marathon. Manschetten för ökade stabiltet i stakningen plus att den är varmare än toppmodellerna gör detta till av våra favoriter. Rekommenderas för dig som stakar mycket!
Control Step-in IFP
500 kr
Control Step-in IFP är det bara att kliva i, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Crescent Elisia 7-vxl Vit
REA
35000 kr (39000 kr)
Elisia är elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.
Crescent Elmi 3-vxl Ljusblå
REA
19000 kr (21000 kr)
Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram.
Crescent Elmi 3-vxl Svart
REA
19000 kr (21000 kr)
Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Finns i två ramstorlekar.
Elpex Evolution V inkl bindning
3400 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme, som passar tjejer & ungdomar riktigt bra (avsedd för åkare upp till 70kg).
Elpex Evolution V PU inkl bindning
3600 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme, som passar tjejer & ungdomar riktigt bra (avsedd för åkare upp till 70kg). På denna modell sitter det rosa PU hjul, avsedda främst för tävling.
Elpex Evolution X inkl bindning
3400 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme. Avsedd för åkare upp till 90kg.
Elpex Evolution X PU inkl bindning
3600 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme. Avsedd för åkare upp till 90kg.PU hjulen gör den väldigt stabil & snabb. Bra köp!
Elpex Hybrid inkl bindning
3100 kr
En riktigt intressant skida med Elpex kompositstomme och olika bredder på fram- & bakhjulet. Väldigt stabil och lättmanövrerad men med väldigt bra vibrationsdämpning tack vare det bredare bakhjulet!
Elpex TEAM 610 inkl bindning
2900 kr
En av våra favoriter för träning & tävling! De rosa PU hjulen passar i stommen så det går att anpassa skidan efter de yttre förutsättningarna.
Elpex TEAM 610 PU inkl bindning
3200 kr
Vår mest sålda tävlingsskida! Den stabila aluminiumstommen med de snabba hjulen gör det till mångas favorit på tävling!
Endurace
Madshus
1150 kr
De nya Endurace-staven är stark, lätt och hållbar. Mycket prisvärd!
ESK PRO Skate
Alpina
3900 kr
En av våra absoluta favoriter när det gäller skatepjäxor. Tight passform och fantastisk känsla! Bra köp!
Fischer BCX Grandtour Waterproof
2200 kr
Fischer BCX Grandtour Waterproof är en högkvalitativ turpjäxa som kombinerar prestanda, komfort och vattentät teknik för att möjliggöra turskidåkning i varierande terräng och utmanande väderförhållanden. Passar även till långfärdsskridskor
Fischer Carbon Skate
4700 kr
En mycket bra skatepjäxa, där du får mycket av toppjäxornas kvaliteter (styvhet & stabilitet) men samtidigt lite av komforten (värme/isolering) från de nivåer under. Riktigt bra skatepjäxa som passar alla!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Fischer Twin Skin Carbon Pro
7000 kr
Nya Twin Skin Carbon Pro, för dig som vill ha racemodell men med lite snällare flex (jämfört mot Speedmax)
Fischer Twin Skin Race
4900 kr
Fischer Twin Skin Race: Högpresterande skidåkning med avancerad teknik för tävling och träning.
Fischer Twin Skin Speedmax 3D
9800 kr
En av de absoluta toppmodellerna inom segmentet "skin". Stabil  & riktiningssäker skida som passar dig har en teknik med god tyngdöverföring.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Giro Fixture Mips
799 kr
En snygg cykelhjälm med MIPS till ett riktigt bra pris! Bra köp!
Handtag Race UHM
200 kr
Handtag till Madshusstav ø16mm.
Handtag Triac 3.0 TCS
299 kr
Swix TCS handtag som endast passar till Triac 2.0/2.5/3.0 röret.
Handtag Triac AERO
300 kr
Swix TCS handtag som endast passar till nya Aero röret.
Handtag Vit/naturcork 16mm
229 kr
Swix handtag till runda stavrör (16mm) med korkhandtag.
Hyper RPC Classic
REA
750 kr (1200 kr)
Madshus Hyper RPC passar såväl nybörjare som den mer erfarne skidåkaren. Bra läst och flex gör den till ett säkert kort i Vasaloppsspåret!
Hypersonic Vasaloppet Classic
1295 kr
Madshus Hypersonic Vasaloppet är en riktigt bra skida med fint spann. Mycket bra val för dig som har en mindre budget men ändå vill ha en bra skida!
KV+  Tornado Plus QCD
3500 kr
Mycket  designuppdateringar år från år och fortfarande förbaskad bra stav!Clipfäste  för handremmen, QCD-truga och ett av de styvaste rören på marknaden!
KV+ Hawk Classic
2200 kr
Prisvärd klassisk rullskida! Känns rejäl med den stabila aluminiumstommen. Mycket bra köp för dig med begränsad budget!
KV+ Tornado PLUS Carbon
REA
3500 kr (3800 kr)
Absolut toppklass  till stav! Såväl pendel som balans i stav är utmärkt. Cliphandrem för enkelheten. För dig som vill ha det bästa!
KV+ Tornado Plus Clip QCD
REA
2500 kr (3500 kr)
Små designuppdateringar år från år och fortfarande en stav i världsklass! Clipfäste  för handremmen, QCD-truga (Small sitter på) och ett av de styvaste rören på marknaden!
LEKI CC 450
800 kr
Lillsport Legend Roller Black
400 kr
Handske är måste för rullskidsåkaren! Lillsports variant är en tunn handske, perfekt för varma dagar. Dessutom deras innerhandske i syntetläder som ger bra grepp! Finns i tre färger (Rosa, Blå & svart)
Lillsport Legend Roller Pink
400 kr
Handske är måste för rullskidsåkaren! Lillsports variant är en tunn handske, perfekt för varma dagar. Dessutom deras innerhandske i syntetläder som ger bra grepp! Finns i tre färger (Rosa, Blå & svart)
Lillsport Legend Roller Royal Blue
400 kr
Handske är måste för rullskidsåkaren! Lillsports variant är en tunn handske, perfekt för varma dagar. Dessutom deras innerhandske i syntetläder som ger bra grepp! Finns i tre färger (Rosa, Blå & svart)
Madshus Nordic Pro Skin
REA
2400 kr (3000 kr)
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
Madshus Race Pro Classic
REA
1300 kr (2300 kr)
Madshus Race PRO Skate
3500 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Madshus Race Pro Skate
REA
3000 kr (3400 kr)
Race Pro Skate är en pjäxa för dig som söker en stabil, lätt pjäxa men med lite comfort i sig jämfört toppmodellen Redline.
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed DP
3200 kr
Ny stakskida för den svenska marknaden i begränsad upplaga. Mycket prisvärd staksida som enbart görs i 192cm, fungerar både till motionären som vill testa likaväl som den erfarne stakåkaren som vill komplettera. Spannhöjden ger också skidan möjlighet att användas som skateskida.
Madshus Race Speed Skate
2400 kr
Prisvärd &  bra skida för dig som vill börja med skate eller utveckla din åkning! Balansen & höjderna tillsammans med följsam topp gör denna skida lättåkt!
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Skin
3300 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Redline 3.0 Skate F2
REA
3800 kr (6400 kr)
Redline 3.0 F2 är en tävlingsskida som är efterföljare till Redline 2.0 regular., dvs en skida för hårdare förhållanden. Vidareutveckling av Madshus toppskida den senaste åren har nu gett en snabb & relativt lättåkt skida för dig som vill ta din skateåkning till ny nivå.
Madshus Redline 3.0 Skate F3
REA
3800 kr (6400 kr)
En  tävlingsskida för de mjuka förhållanderna,gått fint från -3/-4 till långt in på plussidan.  Omtyckt skida både av motionären & tävlingsåkare.
Madshus Redline Classic
4000 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Madshus Redline DP
6800 kr
Madshus uppdaterar sin staksida med lite nya höjder och lite design. De nya höjderna på stakskidorna ger en skön känsla, framförallt uppför. En skida för dig som vill ha det bästa!
Madshus Redline Skate F2
6500 kr
Uppdaterad design inför 2022/2023. Den är byggd med tryckzoner placerande längre ut ifrån balanspunkt, styrspår och med ett dynamiskt spann för att respondera maximal energi från varje skateskär. Kort & gott en riktigt snabb skida i hårdare snöförhållande.
Madshus Redline Skate
6400 kr
En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre. Vikten och styvhete i både sula & manschett gör detta till en riktigt bra pjäxa!
Madshus Redline Skiathlon
6400 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.  Populär modell bland stakaåkare!
Move Race Kit IFP
Rottefella
1600 kr
Move  Race, bindningen med två lägen för tävling. Denna modell passar till IFP-plattor.
Move Race Kit RMP
Rottefella
1600 kr
Move  Race, bindningen med två lägen för tävling. Denna modell passar till skidor utan platta (Salomon/Atomic). 
Move Race NIS 2.0-3.0
1400 kr
Move Race, bindningen med två lägen för tävling. Denna modell passar till NIS 2.0-3.0.
Move Switch Kit RMP
Rottefella
1400 kr
Move Switch Kit RMP för skidor från Salomon/Atomic och som saknar plattor, gör att du kan justera bindningens position medan du åker.
Move Switch
Rottefella
700 kr
Rottefella Move Switch passar till NIS 2.0, den vita plattan. Flyttbar bindning när du står på skidan. Effektivt hjälpmedel när du behöver bättre glid eller fäste. OBS! Detta är endast skruvmekanismen.
Oneway Premio 30 KIT
3400 kr
En av de främsta tävlingsstavarna på marknaden. Levererar en mycket bra pendel, styvhet i röret som få överträffar. Bra balans i staven. Rekommenderas!
Oneway Storm 1
2300 kr
Snäppet under Premio30-staven, med lite tyngre rör (har en annan lindning av carbonen) som gör staven lite mer stryktålig.  Bra val för dig som stakar långlopp.
Oneway Storm 5
950 kr
Storsäljare till motionären! Korkhandtag för värmen & komforten, bra kontrollrem samt en truga som fungerar i de flesta fören. Allt paketerat i en snygg design!
Overboot
Madshus
800 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Performance Classic
Rottefella
500 kr
Performance bindning är perfekt för dig som inte vill ha det dyraste utan nöjer dig med en bra och stabil bindning till lägre pris. Ett storsäljare som vi även säljer till många tävlande juniorer!
Poc Octal Mips
2000 kr
Snygg design, bra ventilerad och bra säkerhet kännetecknar POC! Octal MIPS är inget undantag. Oranga färgen gör att du syns bra så den passar till såväl cykel som rullskidor.
Pro C3 Classic
REA
900 kr (1400 kr)
Omtyckt klassisk sko i rätt prisläge! Bra köp!
PRO Classic DP
REA
3400 kr (4200 kr)
Stakpjäxa som det är stor efterfrågan på. Stabil pjäxa som inte tummar på passformen! Bra köp för den seriösa stakåkaren som vill ha en stabil & fartfylld pjäxa utan att tumma fullt ut på komforten.
Pro Combi Prolink
REA
1900 kr (2100 kr)
Combipjäxa för dig som behöver en stabilare pjäxa men med klassisk flex i sulan.
Prolink Pro Skate
500 kr
Skatebindning som är skruvas fast. Används ofta vid rullskidor. Gillar stängningsmekanismen då det är lätt att både öppna & stänga med handskar på. Bra köp!
Prolink Race Classic
650 kr
En klassisk tävlingsbindning som är skruvas fast.
Prolink Race Skate
650 kr
Tävlingsbindning för skate som är skruvas fast.
Prolink Shift PRO CL
600 kr
Flyttbar bindning från Salomon som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge.
Prolink Shift RACE CL
800 kr
Flyttbar bindning från Atomic som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge. Lägre vikt än Pro-bindningen.
Prolink Shift RACE CL
800 kr
Flyttbar bindning från Atomic som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge. Lägre vikt än Pro-bindningen.

Quantum 1
REA
Swix
1900 kr (2300 kr)
Swix Quantum One är en racingstav, inte lika lätt /styv som Triac 3.0/4.0 men mycket stav för pengarna! Bra köp!
Quantum 3
REA
Swix
1200 kr (1500 kr)
I Swix Quantum 3 får du en styv stav med skön pendel som dock inte är lite känslig för slag som Triac 3.0 eller Quantum 1. En av våra mest sålda stav, mycket tack vare priset och kvaliteten.
RACE Classic IFP
Rossignol
600 kr
Race Classic IFP är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
Race Pro
REA
Madshus
1800 kr (2400 kr)
Ny tävlingsstav för 2020/2021. Enastående I såväl pendel som känsla. Dessutom riktigtstyv för maximal kraft
RACE Pro Classic IFP
1100 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Pro Classic IFP
1000 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Pro Classic Premium IFP
1100 kr
World Cup Classic IFP, toppmodell av bindningen där du låser vridreglaget för att förhindra att bindningen öppnar sig ofrivilligt.
RACE Pro Skate IFP
1100 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Pro Skate IFP
Rossignol
1000 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Skate IFP
Fischer
600 kr
är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
Race Speed Classic
1600 kr
En mycket prisvärd modell! Passar såväl nybörjare som den mer vane. Bra passform på mångas fötter!
Race Strap
Madshus
300 kr
Handrem för Madshus. Sitter mer gentrerat i staven vilket ger bättre kraftöverföring till staven. 
RC10 Nocturne Prolink
2300 kr
Salomon gör bra & sköna pjäxor och nya RC10 är inget undantag! För de medvetne som vill ha en bättre pjäxa för Vasaloppet eller liknande men samtidigt vill ha lite mer komfort och värme jämfört med toppjäxorna. Rekommenderas!
RC3 Skate
Fischer
2000 kr
RC3 Skate är Fischers instegsvariant på skatepjäxa. Med skön passform och stabilitet är det en sko för många fötter. Passar till nybörjare.
RCS Carbonlite Classic
1000 kr
RCS Classic
Fischer
2000 kr
RCS Classic är en omtyckt pjäxa där du får både passform & värme. Bra känsla. Rekommenderas!
RCS Skate
Fischer
3400 kr
Fischer RCS Skate är en skatesko med bra känsla och styvhet, lite mer foder i än toppskorna för värmens skull.
Redline 2.0 Classic Cold
3500 kr
Madshus Redline 2.0. Stabila, härlig känsla och framförallt väldigt snabba! Finns även som i Plus-variant.
Redline 2.0 Classic Plus
3500 kr
Madshus Redline 2.0. Stabila, härlig känsla och framförallt väldigt snabba! Finns även som i Cold-variant.
Redline 3.0 Classic Warm
REA
3800 kr (6400 kr)
En skida som är optimerad för varmare fören genom kortare glidzoner. Söker du en toppskida för t.ex. Vasaloppet så har du hittat rätt!
Redline 3.0 Intelligrip
REA
4500 kr (6400 kr)
Madshus forsätter att visa framfötterna och positionera sig i toppskicktet, där nya Redline 3.0 bekräftar det! Fantastisk känsla gör det till en av våra favoriter!
Redline Classic
REA
Madshus
2000 kr (4000 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste klassiska pjäxorna som finns på marknaden! Grym passform!
Redline Skate
REA
Madshus
3000 kr (5700 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Redster C7 Classic
REA
1000 kr (1900 kr)
En del av Atomics nya pjäxserie. Vi gillar passformen och designen på C7! Står sig mycket bra mot de andra varumärkenas pjäxor!
Redster C9 Carbon Red
5000 kr
Varmföresskida i Atomics snabbaste & lättaste modellserie. Vitt belag.
Redster C9 Carbon Universal
5000 kr
Universalskida som gått bäst från -5/-6 till runt nollan. Skön känsla i skidan.
Redster Carbon Classic PLUS
REA
2000 kr (5500 kr)
Redster Carbon Cl PLUS har varit mångas favorit i våta fören, med det vita belaget.
Redster Carbon Classic Universal
REA
2000 kr (5500 kr)
Universalmodellen är för både varm & kallföre! Har alla egenskaper som en racingskida ska erbjuda.
Redster S7
Atomic
2500 kr
Lättåkt träningsskida för såväl nybörjare som den mer erfarne skateåkaren.
Rollerski Classic
Rottefella
700 kr
Rottefella Rollerski CL är en klassisk bindning anpassad för rullskidor. Bindningen skruvas fast på rullskidan. Passar pjäxor med NNN, Prolink & Turnamic. Mycket bra köp!
Rollerski Skate
Rottefella
700 kr
Rottefella Rollerski Skate, skatebindning anpassad för rullskidor. Bindningen skruvas fast på rullskidan. Passar pjäxor med NNN, Prolink & Turnamic. Mycket bra köp!
Rossignol DELTA Course R-SKIN
REA
2500 kr (3000 kr)
Omtyckt skinskida från Rossignol som tack vare det högre spannet ger en skida med bra glidmöjligheter.
Rossignol DELTA Sport R-SKIN
REA
1900 kr (2300 kr)
En riktigt fin motionsskida, lättåkt skida med oftast väldigt fint glid. För nybörjare & motionären.
Rossignol Walking Overboot
800 kr
Skoöverdrag för både klassikt & skate. En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Rossignol X-1 Ultra
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen.
Rossignol X-10 Classic
REA
2000 kr (2200 kr)
En av våra mest omtyckta pjäxor. Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-10 Skate
REA
2300 kr (2700 kr)
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-8 Classic
REA
1700 kr (2000 kr)
En klassisk pjäxa som passar de flesta! En av våra bäst säljande pjäxor tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-8 Skate
REA
1900 kr (2300 kr)
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-IUM Premium + S2
5500 kr
Rossignols nya toppskida, en skida för universalföre. Tillsammans med den lätta Nomex-kärnan, fina flexen i både top & tail samt balansen i spannet så skapas en skida som ger en riktigt bra känsla i många fören. Även den mer oerfarne skateåkaren känner skillnaden i denna toppskida!
Rossignol X-IUM Premium Classic
2500 kr
Tävlingspjäxa som ger åkaren bra stabiltet och bra kontroll. Pjäxan är optimerad för klassiskt men fungerar utmärkt även till stakning
Rossignol X-IUM Premium+ R-SKIN
5500 kr
Nya toppmodellen från Rossignol till 22/23.Hårdare slutspann tillsammans med spannhöjden gör detta till en av de absolut bästa skinskidorna.
Rossignol X-IUM R-SKIN
4500 kr
Ny design till 22/23. Fortfarande en snällare variant av X-ium Premium tack vare det mjukare slutspannet. Härlig känsla i skidan!
Rossignol X-IUM WCS Skate
3600 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
Rudy Project Spectrum
Rudy Project
1900 kr
Rudy Spectrum är en snygg hjälm, skön passform med bra ventilation. Passar bra till både cykel & rullskidor.
Rudy Project Strym
Rudy Project
1200 kr
Strym är en snygg hjälm, skön passform med bra ventilation. Passar bra till både cykel & rullskidor.
Rudy Project Zumy
Rudy Project
700 kr
Rudy Projects instegsmodell, dock utmärkt passform och ventilerad. Passar bra till både cykel & rullskidor.
S/LAB Carbon Classic Blue
REA
3800 kr (5500 kr)
Lättåkt & snabb skida! Salomon har visat I världscupen att de gör bra skidor, S/Lab Carbon är just dessa skidor! Blue= Kallföresskida. Riktigt lågt spann på halvvikt.
S/LAB Carbon Classic Prolink
4900 kr
En av skidsäsongen 19/20 största nyheter, nya S/LAB Carbon CL Prolink från Salomon. En fantastisk pjäxa, såväl åkkänsla som passform. Carbonsulan gör pjäxan till en av marknadens stabilaste klassiska pjäxor!
S/LAB Carbon Classic Red
REA
3800 kr (5500 kr)
Lättåkt & snabb skida! Salomon har visat I världscupen att de gör bra skidor, S/Lab Carbon är just dessa skidor! Red= Varmföresskida med vitt belag.
S/LAB Carbon Classic Universal
REA
3800 kr (5500 kr)
Lättåkt & snabb skida! Salomon har visat i världscupen att de gör bra skidor, S/Lab Carbon är just dessa skidor! Universalskida som klarar både kallt/varmt.
S/LAB Carbon eSkin
REA
2800 kr (5700 kr)
Lättåkt, trots tuffare slutspann, och med riktigt go känsla i skidan. En av de skönaste skidorna att åka på. Åkarvikt på  kvarvarande skidor: 188/45-50kg 196/44-52kg
S/LAB Carbon Skate Universal
5500 kr
Lättaste skateskidan som går att få tag på! Bra kontakt med snön! Tummen upp!
S/RACE Carbon Skate Prolink
4300 kr
Ny modell inför 2020/2021. Ny carbonsula/hälkappa som ger riktigt bra passform. Vridstyv och stabil gör det en av säsongens bäst säljande skatepjäxa.
S/RACE Classic Prolink
3600 kr
S/RACE CL Prolink har fått en liten designuppdatering mot föregångaren. Salomon levererar som vanligt en toppjäxa! En av marknadens bästa klassiska pjäxor under de bästa carbonpjäxorna! Bra köp!
S/RACE Classic Universal
REA
3000 kr (3600 kr)
Universalskida för alla snötyper/fören. Vill du inte kliva hela vägen upp på S/Lab, så har du en mycket bra ersättare här!
Salomon RC7 Nocturne Prolink
1300 kr
Bra instegspjäxa som passar många olika typer av fötter.
Salomon RC9 Nocturne Prolink
1800 kr
Stabil och bra passform för dig som vill ha en pjäxa som klarar såväl Vasaloppspåret som motionsturen. Ett & bra tryggt köp för dig som inte jagar tiondelar!
Salomon S/MAX Carbon Skate
4000 kr
Likt den klassiska motsvarigheten (S/Max Carbon classic) så är denna skatemodell en av vår mest sålda. Den har generösare passform & komfort, det tillsammans med den raceinspirerande sulan/manschetten gör den riktigt omtyckt!
SCL Classic
Alpina
1000 kr
En kampanjpjäxa från Alpina. Mycket för pengarna. Lämpar sig för nybörjaren.
Scott Aspect 760 Black
REA
6500 kr (8500 kr)
Perfekt cykel för nybörjare eller budgetmedvetna mountainbikers.
Scott Supra (CE)
699 kr
Cykelhjälm med bra passform och säkerhet. Bra köp för del som vill ha ett skydd till liten budget. 
Scott Supra Road
600 kr
Cykelhjälm med bra passform och säkerhet.
Skimateria Bakhjul PU Blåa
800 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
Skimateria Framhjul PU Blåa
750 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
SNS Pilot Carbon RS
800 kr
SNS Pilot Carbon RS är Salomons toppmodell på skatebindning som passar SNS.
Speedmax 3D Classic 812
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic 812, en skida med generellt lägre spannhöjder jämfört med 902 skidan. Passar mycket bra på kallsidan med långa fina glidzoner.
Speedmax 3D Classic Plus 902
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic Plus, för dig som letar det bästa! Ny modell för 19/20 med bland annat vallningsbar kant. 902 Spann= Högre spann/kortare glidzoner
Speedmax Classic
REA
3500 kr (5300 kr)
En av marknadens bästa klassiska skor! Passar utmärkt även till stakning. Bra köp trots det höga priset!
Strap Pro Fit 3D
299 kr
Swix Strap Pro Fit 3D, en beprövad variant som gillas av många! Passar i första hand till Swixstavar men fungerar även till andra handtag. Passar ej TCS system.
Strap Pro Fit TCS
299 kr
Swix Strap Pro Fit TCS, nya handremmen från Swix med TCS system.
Strap Triac 3.0 Flex
399 kr
Swix Strap Triac 3.0 Pro, handrem för alla swixstavar med TCS. Triac 3.0 staven. Sitter riktigt tight på handen. Flexmodellen spänner du remmen från motsatt håll.
Strap Triac 3.0 Pro
399 kr
Swix Strap Triac 3.0 Pro, handrem för alla swixstavar med TCS. Triac 3.0 staven. Sitter riktigt tight på handen & är lite mjukare i materialet än Strap Pro 3D TCS.
Swenor Alutech Classic Elite inkl bindning
3200 kr
En längre alutech, som ger en mer skidliknande känsla i diagonalningen. Mycket riktningsstabil.
Swenor Alutech Skate Gul inkl bindning
2900 kr
Omtyckt träning & tävlingsskida som passar bra till såväl junior som senior. Lättmanövrerad tack vare den kortare stommen.
Swenor Alutech Skate Long Gul inkl bindning
2900 kr
Omtyckt träning & tävlingsskida som ger en skidliknande känsla med sin längre stomme.
Swenor Alutech Skate Long Rosa inkl bindning
2900 kr
Omtyckt träning & tävlingsskida som ger en skidliknande känsla med sin längre stomme.
Swenor Alutech Skate Rosa inkl bindning
2900 kr
Omtyckt träning & tävlingsskida som passar bra till såväl junior som senior. Lättmanövrerad tack vare den kortare stommen.
Swenor Fibreglass inkl bindning
3300 kr
Storsäljare! Vår mest sålda rullskida genom åren. Smidig men framförallt har den en stomme som tar upp vibrationerna utmärkt! Skön känsla & vi kan rekommendera den till alla upp till 95kg. Över 95kg så rekommenderar vi Finstep
Swenor Finstep inkl bindning
3300 kr
En underskattad träningsskida, passar de flesta! Är lite tyngre men oj vad stabil och följsam den är! Klarar åkare på +100kg.  En av våra favoriter! Rekommenderas!
Team 610 + Skimateria PU inkl bindning
4200 kr
Snackisen på rullskidstävlingar, Elpex Team 610 stomme med Skimaterias nya blåa PU-hjul. Monteras med en Prolink Pro bindning
TEC LEX
450 kr
Bra passform och ett utseende som de yngre gillar! Bra köp!
Tempesta Clip
1000 kr
Bra stav med omtyckta handremmen, quick change truga som gör det enkelt att byta mellan olika storlekar på trugor. Bra köp!
Triac 4.0 Aero
REA
3500 kr (4000 kr)
Swix toppstav för säsongen 20/21. Ny form på röret för minskat luftmotstånd. Grym stav! Rekommenderas!
Triac Truga White Paw
150 kr
Lättviktstrugor till stavar från Swix & Madshus med TBS system.
Truga 97L HM Tip 10mm
140 kr
En bra och lite större truga som funkar alldeles utmärkt när du vill ha en något större struga för att undvika sgenomslag. Limmas!
Truga Powder 10mm Svart
150 kr
Madshus Powder Basket 10mm, passar Nano Carbon UHM 100 staven. Något större än trugan som sitter som standard. Passar bra för bättre stavfäste.
Truga TBS
Madshus
150 kr
Madshus har samarbete med Swix och använder numera TBS systemet. Det innebär att du kan använda TBS från från båda märkena och trugorna passar.
Twin Skin Race
REA
Fischer
3000 kr (3900 kr)
Omtyckt & bra skinskida som levererar en bra känsla i åkningen
Twin Skin Speedmax 3D
REA
5900 kr (9500 kr)
Twin Skin Speedmax 3D, ny för 19/20. Generellt hårdare i slutspannet vilket gör skidan till ett val för den duktige.
World Cup Skate IFP
1100 kr
Fischer World Cup Classic IFP, toppmodell av bindningen där du låser vridreglaget för att förhindra att bindningen öppnar sig ofrivilligt.
X-10 Classic
REA
Rossignol
1200 kr (2000 kr)
Modelluppdatering till 2019/2020. En av våra mest sålda pjäxorde senaste 5 åren. Bra passform ochpassar såväl på snabbarepasset som familjeturen. Bra köp!
X-IUM Carbon Premium SC
6700 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.
X-IUM Classic WCS C3 Whitebase
REA
1500 kr (1895 kr)
X-ium Classic WCS C3 är en klisterskida med höga spann. Vitt belag för bättre smutsavstötning.
X-IUM Premium C2
REA
Rossignol
3000 kr (5000 kr)
Säsong 2018/2019 års nya modeller som hade framgångar på OS i Pyeongchang, X-IUM Premium C2. Rossignol leverera högklassiga skidor!
X-IUM R-SKIN
REA
Rossignol
2800 kr (3700 kr)
Ny design på en av våra favoriter i denna prisnivå! Fortfarande lite snällare, än R-Skin Premium, i flex vilket gör att den passar fler skidåkare. 
Xcelerator 2.0 Classic
600 kr
Xcelerator 2.0 Classic är favorit bland många tack vare låg vikt & nära kontakt mellan pjäxa och skida. Bra köp! 
Xcelerator 2.0 Skate
600 kr
Xcelerator Skate 2.0 är för alla skateskidor med NIS-platta. Racebindning och flyttbar med verktyget, perfekt!
Xcelerator Pro Skate
750 kr
Mycket omtyckt skatebindning som tack vare QuickLock™ gör det enkelt att justera positionen på bindningen. Bra köp!