Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss?

Vi på Runes Sport, en av Sveriges bästa sportbutiker, söker nya medarbetare!

Företaget grundades 1952, av Rune Östberg. Under åren har butiken byggts ut i etapper, men vi finns fortfarande kvar på samma plats som när allt började. Sedan 80-talet äger och driver Kenth Östberg (son till Rune) företaget och har varit kraften bakom att Runes Sport idag är en butik med kunder från hela mellansverige.  Numera är vi en komplett butik, med 6st medarbetare, med det mesta inom sport. Under vinterhalvåret är det längd och alpint som har störst utrymme, där vi målmedvetet satsat under de senaste 30 åren, vilket numera gör oss till en av de främsta i skidbranschen. Under vintern 2017/18 har vi även lanserat en webbshop med inriktning längdskidor. Sommarhalvåret är fiske, friluftsliv, skor och cykel i fokus i butiken.

Vi söker dig som brinner för försäljning & kunden lika mycket som att vara ute i naturen, sommar som vinter! Gillar du att åka längdskidor och/eller alpint är det strålande! För att trivas hos oss så måste du vara driven, inte vara rädd för att ta egna initiativ, vilja utveckla dig själv och självklart en lagspelare med övriga medarbetare!

Vi söker en heltid (100%) och en timanställd  (ca 50%) med tillträde under våren eller enligt ök.

Känner du igen dig och vill jobba i den bästa sportbutiken?  Maila in ditt CV tillsammans med personligt brev senast den 15 april på jobb@runessport.se

För frågor: Robert Larsson, 0222-10162 eller robert@runessport.se

Få Runes nyhetsbrev med erjudanden & produktnyheter: