Alpina Elite 3.0 Duathlon JR
2000 kr
Alpina Elite 3.0 Duahtlon JR är en marknadens bästa combipjäxor för ungdomar.  Bra flex i sulan & stabil manschett gör det till ett mycket bra val! En skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina RCO Summer
2199 kr
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
AS JR Combi
Alpina
1400 kr
Combipjäxa för juniorer som passar både träning/tävling men även vanliga dagsturer. Stabil manschett och Alpinas nya sula.
Atomic Redster CS JR Combi
1100 kr
En prisvärd och omtyckt JR-pjäxa.  Combipjäxa för enkelheten. Passar både till motion & träning/tävling.
ED JR 2.0 Combi
REA
1400 kr (1700 kr)
Alpinas tävlingspjäxa, combi, för juniorer. Lite mindre material i skon och lättare än tidiagre modeller, ger skon en bättre passform! Är en av marknadens bästa!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Fischer Speedmax JR Skiathlon
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon är en exceptionell längdskida speciellt utformad för unga skidåkare som strävar efter att maximera sin prestanda i både klassisk och skate.
JR Combi
Fischer
1650 kr
Mycket bra combipjäxa för juniorer. Bra stöd och varmfodrad, två bra egenskaper på pjäxor för barn.Uppdaterad version inför 2020.
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Redline JR Combi
2000 kr
Uppdaterad modell till 21/22, lite ny design men framförallt är sula & manschett uppdaterad. Bra stabilitet & en lite hårdare flex i sulan, det tillsammans med bra passform gör att den passar utmärkt till skate. Den styvare sulan kräver lite tyngre åkare (från ca 40kg) för att pjäxan skall fungera optimalt som combi.
Madshus Redline JR
REA
1600 kr (1700 kr)
En av  våra mest sålda ungdoms & dampjäxor! Funkar lika bra att tävla i som för dig som vill ha en stabilare pjäxa för klassisk åkning. Dessutom med tilltagen comfort & läst.
Madshus Redline Skiathlon
6400 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.  Populär modell bland stakaåkare!
Pro Combi Prolink
REA
1900 kr (2100 kr)
Combipjäxa för dig som behöver en stabilare pjäxa men med klassisk flex i sulan.
Rossignol X-IUM JR SC Combi
1700 kr
En combipjäxa för den aktive skidåkaren. Passar utmärkt både på träning & tävling
X-IUM Carbon Premium SC
6700 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.