Skateskidor

Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi samarbetar med de leverantörer som har hög kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns att tillgå. Vi saluför skidor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic & Salomon.

Vi har målmedvetet arbetat med längdskidor i över 40 år och är idag en av de största i branschen. Det är ett hantverk att plocka ut rätt produkter till just dig. Med information om dig som åkare, vår utrustning (däribland Eiker spannmätare och Madshus Empower) som grund, tillsammans med vår kunskap så finns alla förutsättningar för ett lyckat resultat.Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Unisex
Nivå
Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Rossignol X-IUM S2
Rossignol
3800 kr
Madshus Race Speed Skate
2400 kr
Prisvärd &  bra skida för dig som vill börja med skate eller utveckla din åkning! Balansen & höjderna tillsammans med följsam topp gör denna skida lättåkt!
Rossignol X-IUM S2
Rossignol
3500 kr
Madshus Redline Skate F2
6500 kr
Uppdaterad design inför 2022/2023. Den är byggd med tryckzoner placerande längre ut ifrån balanspunkt, styrspår och med ett dynamiskt spann för att respondera maximal energi från varje skateskär. Kort & gott en riktigt snabb skida i hårdare snöförhållande.
Madshus Redline 3.0 Skate F2
REA
3800 kr (6400 kr)
Redline 3.0 F2 är en tävlingsskida som är efterföljare till Redline 2.0 regular., dvs en skida för hårdare förhållanden. Vidareutveckling av Madshus toppskida den senaste åren har nu gett en snabb & relativt lättåkt skida för dig som vill ta din skateåkning till ny nivå.
Rossignol X-IUM Premium + S2
5500 kr
Rossignols nya toppskida, en skida för universalföre. Tillsammans med den lätta Nomex-kärnan, fina flexen i både top & tail samt balansen i spannet så skapas en skida som ger en riktigt bra känsla i många fören. Även den mer oerfarne skateåkaren känner skillnaden i denna toppskida!
Atomic Redster S9 Skate + Shift IN
REA
4000 kr (6000 kr)
OBS! Shift-IN bindning ingår.
Madshus Redline 3.0 Skate F3
REA
3800 kr (6400 kr)
En  tävlingsskida för de mjuka förhållanderna,gått fint från -3/-4 till långt in på plussidan.  Omtyckt skida både av motionären & tävlingsåkare.
Atomic Redster S9 GEN S
6200 kr
Fischer Aerolite 70 Skate
REA
2000 kr (3000 kr)
Fischer RCS Skate Plus
5700 kr
Redster S7
Atomic
2500 kr
Lättåkt träningsskida för såväl nybörjare som den mer erfarne skateåkaren.
S/LAB Carbon Skate Universal
5500 kr
Lättaste skateskidan som går att få tag på! Bra kontakt med snön! Tummen upp!