Rossignol

RACE Classic IFP
Rossignol
600 kr
Race Classic IFP är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
RACE Classic JR IFP
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
RACE Pro Classic IFP
1000 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Pro Classic Premium IFP
1100 kr
World Cup Classic IFP, toppmodell av bindningen där du låser vridreglaget för att förhindra att bindningen öppnar sig ofrivilligt.
RACE Pro Skate IFP
Rossignol
1000 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Skate JR IFP
Rossignol
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Rossignol BC X-6
Rossignol
2000 kr
Prisvärd turpjäxa som ger dig allt du behöver när du vill börja med turåkning.
Rossignol DELTA Course R-SKIN
REA
2500 kr (3000 kr)
Omtyckt skinskida från Rossignol som tack vare det högre spannet ger en skida med bra glidmöjligheter.
Rossignol DELTA Sport R-SKIN
REA
1900 kr (2300 kr)
En riktigt fin motionsskida, lättåkt skida med oftast väldigt fint glid. För nybörjare & motionären.
Rossignol Walking Overboot
800 kr
Skoöverdrag för både klassikt & skate. En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Rossignol X-1 Ultra FW
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen, även om FW är  den smalare lästen jämfört med vanliga X-1 Ultra.
Rossignol X-1 Ultra
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen.
Rossignol X-10 Classic
REA
2000 kr (2200 kr)
En av våra mest omtyckta pjäxor. Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-10 Skate
REA
2300 kr (2700 kr)
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-8 Classic
REA
1700 kr (2000 kr)
En klassisk pjäxa som passar de flesta! En av våra bäst säljande pjäxor tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-8 Skate
REA
1900 kr (2300 kr)
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-IUM JR Classic
1400 kr
Klassisk träning- & tävlingspjäxa för juniorer.
Rossignol X-IUM JR SC Combi
1700 kr
En combipjäxa för den aktive skidåkaren. Passar utmärkt både på träning & tävling
Rossignol X-IUM Premium + S2
5500 kr
Rossignols nya toppskida, en skida för universalföre. Tillsammans med den lätta Nomex-kärnan, fina flexen i både top & tail samt balansen i spannet så skapas en skida som ger en riktigt bra känsla i många fören. Även den mer oerfarne skateåkaren känner skillnaden i denna toppskida!
Rossignol X-IUM Premium Classic
2500 kr
Tävlingspjäxa som ger åkaren bra stabiltet och bra kontroll. Pjäxan är optimerad för klassiskt men fungerar utmärkt även till stakning
Rossignol X-IUM Premium+ R-SKIN
5500 kr
Nya toppmodellen från Rossignol till 22/23.Hårdare slutspann tillsammans med spannhöjden gör detta till en av de absolut bästa skinskidorna.
Rossignol X-IUM R-SKIN
4500 kr
Ny design till 22/23. Fortfarande en snällare variant av X-ium Premium tack vare det mjukare slutspannet. Härlig känsla i skidan!
Rossignol X-IUM S2
Rossignol
3500 kr
Rossignol X-IUM S2
Rossignol
3800 kr
Rossignol X-IUM WCS Skate FW
REA
2800 kr (3300 kr)
Racepjäxa med en liten smalare läst, vilket gör att den passar mycket bra till tjejer.
Rossignol X-IUM WCS Skate
3600 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
Step IN JR IFP
Rossignol
400 kr
Juniorbindning som passar till skidor med IFP platta.
X-10 Classic
REA
Rossignol
1200 kr (2000 kr)
Modelluppdatering till 2019/2020. En av våra mest sålda pjäxorde senaste 5 åren. Bra passform ochpassar såväl på snabbarepasset som familjeturen. Bra köp!
X-IUM Carbon Premium SC
6700 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.
X-IUM Cl WCS JR
Rossignol
2100 kr
Snabb & omtyckt juniorskida för den tävlande ungdomen. En av vår favorit på juniorsidan!
1  2  Nästa»