Rossignol

Control Step IN IFP
500 kr
Control Step-in IFP är det bara att kliva i, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Delta R-Skin JR
Rossignol
1000 kr
Rossignol gör riktigt bra juniorskidor och Delta R-Skin JR är inget undantag! Fina spann, lätta skidor men framförallt bra kvalitet! Rekommenderas!
RACE Classic IFP
Rossignol
600 kr
Race Classic IFP är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
RACE Classic JR IFP
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
RACE Pro Classic IFP
800 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Pro Classic Premium IFP
1100 kr
World Cup Classic IFP, toppmodell av bindningen där du låser vridreglaget för att förhindra att bindningen öppnar sig ofrivilligt.
RACE Pro Skate IFP
Rossignol
800 kr
Låg profil gör att du får bättre kontroll och kommer nära skidan. Passar endast till skidor med IFP platta. (Årsmodell 2017/2108 och nyare från Fischer & Rossignol)
RACE Skate JR IFP
Rossignol
500 kr
JR bindning för skidor med IFP platta. Det är det bara att kliva i med pjäxan, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Rossignol X-1 Ultra FW
850 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen, även om FW är  den smalare lästen jämfört med vanliga X-1 Ultra.
Rossignol X-1 Ultra
850 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen.
Rossignol X-10 Classic
2200 kr
En av våra mest omtyckta pjäxor. Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-10 Skate
2700 kr
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-8 Classic
2000 kr
En klassisk pjäxa som passar de flesta! En av våra bäst säljande pjäxor tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-8 Skate
2300 kr
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-IUM JR Classic
1450 kr
Klassisk träning- & tävlingspjäxa för juniorer.
Rossignol X-IUM JR SC Combi
1450 kr
En combipjäxa för den aktive skidåkaren. Passar utmärkt både på träning & tävling
Rossignol X-IUM Premium Classic
2600 kr
Tävlingspjäxa som ger åkaren bra stabiltet och bra kontroll. Pjäxan är optimerad för klassiskt men fungerar utmärkt även till stakning
Rossignol X-IUM WCS Skate FW
3300 kr
Racepjäxa med en liten smalare läst, vilket gör att den passar mycket bra till tjejer.
Rossignol X-IUM WCS Skate
3300 kr
Racepjäxa för skate. Full carbonsula & manschett ger förutsättningar för  en bra skateåkning!
Rossignol X-IUM WCS Skate
3500 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
X-10 Classic
REA
Rossignol
1200 kr (2000 kr)
Modelluppdatering till 2019/2020. En av våra mest sålda pjäxorde senaste 5 åren. Bra passform ochpassar såväl på snabbarepasset som familjeturen. Bra köp!
X-IUM Carbon Premium SC
6600 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.
X-ium Cl WCS JR NIS
995 kr
X-ium WCS JR NIS är ett bevis på att Rossignol är i topp när det kommer till juniorskidor! Lätta och fina spann gör det till ett mycket bra köp! Rekommenderas!
X-IUM Cl WCS JR
Rossignol
2100 kr
Snabb & omtyckt juniorskida för den tävlande ungdomen. En av vår favorit på juniorsidan!
X-IUM Classic WCS C2 IFP
1895 kr
En av våra mest sålda klassiska skidor, X-ium Classic WCS C2! Priset gör det svårt att hitta lika prisvärd skida!
X-IUM Classic WCS C3 Whitebase
1895 kr
X-ium Classic WCS C3 är en klisterskida med höga spann. Vitt belag för bättre smutsavstötning.
X-IUM Premium C2
Rossignol
3995 kr
Säsong 2018/2019 års nya modeller som hade framgångar på OS i Pyeongchang, X-IUM Premium C2. Rossignol leverera högklassiga skidor!
X-IUM Premium R-SKIN
3900 kr
Grym skida! Kräver en aktivare kick (en åkare med bra teknik) men ger då en fantastisk känsla & fart! Bra köp!
X-IUM PREMIUM R-SKIN
5200 kr
En skida för den kräsne! Kräver en aktivare kick (en åkare med bra teknik) men ger då en fantastisk känsla & fart!
X-IUM R-SKIN
Rossignol
3700 kr
Ny design på en av våra favoriter i denna prisnivå! Fortfarande lite snällare, än R-Skin Premium, i flex vilket gör att den passar fler skidåkare. 
1  2  Nästa »  |  Visa alla