LÄNGD

Välkommen till en riktigt sportbutik! Vi är en av Sveriges största längdbutiker som sedan 1952 hjälp kunder med sina sportartiklar. Sedan drygt 40 år är längdskidor vår  största och mest välfyllda avdelning. Du kan välja mellan:

  • Drygt 2500par skidor
  • 1500 par längdpjäxor
  • 1000 par stavar

Längdskidåkningen ökar i Sverige och den trenden kommer att fortsätta, dels är det en bra träningsform men samtidigt utvecklas det nya modeller som gör skidåkning lättare för allt fler. Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi valt att samarbeta med de bästa. I vår bedömning så har vi lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden.

På undersidorna här hittar du du mesta inom längd och skulle du sakna något så är det bara höra av dig så ska vi hjälpa dig!

Välkommen!Abilica ElasticBand
fr. 300 kr
Abilica ElasticBands, också känd som Abilica Snodden, är mycket lämpliga för styrketräning för hela kroppen, eller som en uppvärmning före annan styrketräning.
Abilica Fitnessband
170 kr
Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp.
Abilica Jump Up
Abilica
200 kr
Lätt & smidigt träningshopprep.
Abilica stakmaskin XC- Classic 2000
REA
12500 kr (15500 kr)
Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Mycket bra & prisvärd maskin!
Abilica Viktväst 3kg
600 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet. Viktväst (3kg) där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst.
Abilica Viktväst Flexi 1,25-10kg
1200 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet.
Abilica Viktväst Flexi Power
1800 kr
Viktväst som tar träningen till en ny nivå! 20 kg är inte för alla?....
Abilica XC GymMat
600 kr
Abilica XC GymMat är den allra bästa träningsmattan med hög täthet och lång hållbarhet.
Abilica XC TrainingBand Set ECO
750 kr
TrainingBand Set ECO består av tre olika gummiband och en solid textilförvaringspåse. De är allergivänliga och fria från latex. Alla gummiband från Abilica är bland dom bästa i kvalitet på marknaden och är tillverkade av 100% naturgummi som tål att sträckas upp till 750%! Gummibanden behåller elasticiteten över tid. Gummibanden är miljövänliga och 100% biologiskt nedbrytbara.
Abilica XC Wheel
300 kr
En klassisker! Mage & rygg främst och passar gammal som ung.
ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina RCO Summer
2199 kr
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina RSK Summer
2299 kr
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
AS JR Combi
Alpina
1400 kr
Combipjäxa för juniorer som passar både träning/tävling men även vanliga dagsturer. Stabil manschett och Alpinas nya sula.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Atomic Redster DP
6500 kr

Ny skida för 22/23, som producerats i drygt 120par totalt för svenska marknaden. Vi har testat den under hösten -22 och skidan är ett stort utropstecken! Känsla & fart har den levererat!

BC Manuell
Rottefella
700 kr
Carbon Race 100 UHM
1500 kr
Madshus Nano UHM100 är en tävlingsstav med 100% carbon. Skön pendel! En storsäljare!
Carbonlite Classic JR IFP
1700 kr
En klassisk juniorskida i toppskiktet! Fina spann gör denna juniorskida till en av de mest omtyckta på marknaden!
Carbonlite Classic JR
2600 kr
Klassisk skida från Fischer för tävlande ungdomar! Ny design inför 19/20
Carbonlite Classic Plus IFP
3500 kr
Carbonlite CL Plus IFP, en riktigt bra skida! Fischers lättaste som många efterfrågar. Klassiska 812 spannet.
Carbonlite Classic W
3200 kr
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Carbonlite Classic
3200 kr
Tightare passform & skön känsla gör den till en favorit bland åkare med lite smalare fot. Uppdaterad till säsongen 20/21 Bra köp!
Carbonlite Skate JR
2600 kr
Carbonlite Skate JR, mycket bra ungdomsskida för träning & tävling. Bra köp!
Carbonlite Skate WS
4800 kr
Samma tighta läst & sköna passform som på omtyckta klassiska men med manshetten som stöd i skateåkningen. Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären
Carbonlite Skate
4900 kr
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla