LÄNGD

Välkommen till en riktigt sportbutik! Vi är en av Sveriges största längdbutiker som sedan 1952 hjälp kunder med sina sportartiklar. Sedan drygt 40 år är längdskidor vår  största och mest välfyllda avdelning. Du kan välja mellan:

  • Drygt 2500par skidor
  • 1500 par längdpjäxor
  • 1000 par stavar

Längdskidåkningen ökar i Sverige och den trenden kommer att fortsätta, dels är det en bra träningsform men samtidigt utvecklas det nya modeller som gör skidåkning lättare för allt fler. Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi valt att samarbeta med de bästa. I vår bedömning så har vi lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden.

På undersidorna här hittar du du mesta inom längd och skulle du sakna något så är det bara höra av dig så ska vi hjälpa dig!

Välkommen!Abilica ElasticBand
fr. 300 kr
Abilica ElasticBands, också känd som Abilica Snodden, är mycket lämpliga för styrketräning för hela kroppen, eller som en uppvärmning före annan styrketräning.
Abilica Fitnessband
170 kr
Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp.
Abilica Jump Up
Abilica
200 kr
Lätt & smidigt träningshopprep.
Abilica stakmaskin XC- Classic 2000
REA
12500 kr (15500 kr)
Abilica XC-Classic 2000 är utvecklad i samarbete med världens bästa längdskidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Mycket bra & prisvärd maskin!
Abilica Viktväst 3kg
600 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet. Viktväst (3kg) där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst.
Abilica Viktväst Flexi 1,25-10kg
1200 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet.
Abilica Viktväst Flexi Power
1800 kr
Viktväst som tar träningen till en ny nivå! 20 kg är inte för alla?....
Abilica XC GymMat
600 kr
Abilica XC GymMat är den allra bästa träningsmattan med hög täthet och lång hållbarhet.
Abilica XC TrainingBand Set ECO
750 kr
TrainingBand Set ECO består av tre olika gummiband och en solid textilförvaringspåse. De är allergivänliga och fria från latex. Alla gummiband från Abilica är bland dom bästa i kvalitet på marknaden och är tillverkade av 100% naturgummi som tål att sträckas upp till 750%! Gummibanden behåller elasticiteten över tid. Gummibanden är miljövänliga och 100% biologiskt nedbrytbara.
Abilica XC Wheel
300 kr
En klassisker! Mage & rygg främst och passar gammal som ung.
ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina Comp Skate
4200 kr
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna. Kan med fördel användas som stakpjäxa då sulan har lämplig flex. Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Alpina Overshoe 3.0
700 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina RCO Summer
REA
1500 kr (2199 kr)
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina RSK Summer
REA
1600 kr (2299 kr)
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
AS JR Combi
Alpina
1400 kr
Combipjäxa för juniorer som passar både träning/tävling men även vanliga dagsturer. Stabil manschett och Alpinas nya sula.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Atomic C5 SKINTEC + Shift-IN
3300 kr
C5 är vår instegsmodell från Atomic, men en mycket bra sådan!  Låttåkt skida för dig som vill börja åka skidor. Går även utmärkt till att att åka någon av sträckorna på stafettvasan. För dig som ska ha skidor som ett träningsredskap rekommenderar vi då att kliva upp på C8 modellen. OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C8 SKINTEC + Shift-IN
4000 kr
En av vår mest sålda modell de senaste åren. Passar såväl nybörjare som den duktiga åkaren. Vill du ha en träningsskida som även passar på något lopp under vasaloppsveckan,  så är C8 ett mycket bra val! OBS! Bindning ingår i priset
Atomic C9 SKINTEC + Shift-IN
5200 kr
Vår toppmodel från Atomic på skin! En av våra favoriter när det kommer till känsla & fart, dessutom med ett säkert fäste. Nomex kärnan gör att vikten kommer ner markant mot C8. C9:an är en kanonskida för egentligan alla som vill ha en snabb skida för träning & tävling. OBS! Bindning ingår i priset
Atomic Redster S7 Skate
2400 kr
Atomic Redster S9 GEN S
6600 kr
Atomic Redster S9 Skate
4500 kr
BC Manuell
Rottefella
700 kr
Carbon Race 100 UHM
1500 kr
Madshus Nano UHM100 är en tävlingsstav med 100% carbon. Skön pendel! En storsäljare!
Carbonlite Classic
3200 kr
Tightare passform & skön känsla gör den till en favorit bland åkare med lite smalare fot. Uppdaterad till säsongen 20/21 Bra köp!
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11 Nästa »