LÄNGD

Välkommen till en riktigt sportbutik! Vi är en av Sveriges största längdbutiker som sedan 1952 hjälp kunder med sina sportartiklar. Sedan drygt 40 år är längdskidor vår  största och mest välfyllda avdelning. Du kan välja mellan:

  • Drygt 2500par skidor
  • 1500 par längdpjäxor
  • 1000 par stavar

Längdskidåkningen ökar i Sverige och den trenden kommer att fortsätta, dels är det en bra träningsform men samtidigt utvecklas det nya modeller som gör skidåkning lättare för allt fler. Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi valt att samarbeta med de bästa. I vår bedömning så har vi lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden.

På undersidorna här hittar du du mesta inom längd och skulle du sakna något så är det bara höra av dig så ska vi hjälpa dig!

Välkommen!Abilica ElasticBand
fr. 300 kr
Abilica ElasticBands, också känd som Abilica Snodden, är mycket lämpliga för styrketräning för hela kroppen, eller som en uppvärmning före annan styrketräning.
Abilica Fitnessband
170 kr
Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp.
Abilica Jump Up
Abilica
200 kr
Lätt & smidigt träningshopprep.
Abilica Viktväst 3kg
600 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet. Viktväst (3kg) där två av de halvkilos viktpåsarna kan tas ut om du endast vill ha lite lättare väst.
Abilica Viktväst Flexi 1,25-10kg
1200 kr
Träningsväst för ökad intensitet och en effektivare träning. Används både på rullskidspass, löppasset eller i gymmet.
Abilica Viktväst Flexi Power
1800 kr
Viktväst som tar träningen till en ny nivå! 20 kg är inte för alla?....
Abilica XC GymMat
600 kr
Abilica XC GymMat är den allra bästa träningsmattan med hög täthet och lång hållbarhet.
Abilica XC TrainingBand Set ECO
750 kr
TrainingBand Set ECO består av tre olika gummiband och en solid textilförvaringspåse. De är allergivänliga och fria från latex. Alla gummiband från Abilica är bland dom bästa i kvalitet på marknaden och är tillverkade av 100% naturgummi som tål att sträckas upp till 750%! Gummibanden behåller elasticiteten över tid. Gummibanden är miljövänliga och 100% biologiskt nedbrytbara.
Abilica XC Wheel
300 kr
En klassisker! Mage & rygg främst och passar gammal som ung.
ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina Alaska BC
3400 kr
Alpina Alaska - Perfekta turskorna för oförglömliga äventyr. Passar lika bra på långfärdsskridskorna & som till fjällturen.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Alpina Comp Skate
REA
3700 kr (4200 kr)
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna.  Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Alpina Elite 3.0 Classic JR
1700 kr
Alpina Elite 3.0 Classic JR är en skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Alpina Elite 3.0 Duathlon JR
2000 kr
Alpina Elite 3.0 Duahtlon JR är en marknadens bästa combipjäxor för ungdomar.  Bra flex i sulan & stabil manschett gör det till ett mycket bra val! En skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Alpina Elite 3.0 Skate JR
2200 kr
Alpina levererar högklassiga pjäxor för ungdomar! Elite 3.0 Skate är inget undantag. En skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Alpina Elite 3.0 Skate JR
2500 kr
Ny design till 23/24. Fortfarande en av marknadens bästa skatepjäxor för ungdomar.  Bra köp!
Alpina Overshoe 3.0
700 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina Racing Classic
1900 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
Alpina RCO Summer
REA
1500 kr (2199 kr)
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina RSK Summer
REA
1600 kr (2299 kr)
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
AS JR Combi
Alpina
1400 kr
Combipjäxa för juniorer som passar både träning/tävling men även vanliga dagsturer. Stabil manschett och Alpinas nya sula.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13 Nästa »