Längd

Välkommen till en riktigt sportbutik! Vi är en av Sveriges största längdbutiker som sedan 1952 hjälp kunder med sina sportartiklar. Sedan drygt 40 år är längdskidor vår  största och mest välfyllda avdelning. Du kan välja mellan:

  • Drygt 2500par skidor
  • 1500 par längdpjäxor
  • 1000 par stavar

Längdskidåkningen ökar i Sverige och den trenden kommer att fortsätta, dels är det en bra träningsform men samtidigt utvecklas det nya modeller som gör skidåkning lättare för allt fler. Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi valt att samarbeta med de bästa. I vår bedömning så har vi lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden.

På undersidorna här hittar du du mesta inom längd och skulle du sakna något så är det bara höra av dig så ska vi hjälpa dig!

Välkommen!Swix FIS- Rullskidstruga TBS
150 kr
FIS-godkänd truga  för tävling. Med TBS system som gör det enkelt att  byta (Bara skruva). Passar till stavar med TBS system (Swix & Madshus)
Rex Rullskidsspets
149 kr
Rullskidstruga för att limma på stav. Olika färger för olika dimensioner. Säljs i par.
Lillsport Legend Roller Black
400 kr
Handske är måste för rullskidsåkaren! Lillsports variant är en tunn handske, perfekt för varma dagar. Dessutom deras innerhandske i syntetläder som ger bra grepp! Finns i tre färger (Rosa, Blå & svart)
Swix Rullskidstrugor TBS
150 kr
Rullskidstruga (skruv) för Swix & Madshus. Passar till alla TBS-system. Likt både Kv+ & Leki är även dessa trugor snabba att byta. Bra köp för dig med TBS!
KV+ Rollertip Quick Tornado
230 kr
Rullskidstruga (skruv) för KV+. Passar alla KV+ stavar med QCD. Enkelt att ha med sig reservtrugaom spetsen skulle gå av. Byter på 30 sek. Bra köp!
Skimateria Bakhjul PU Blåa
800 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
Swenor Bakhjul Finstep
fr. 640 kr
Komplett bakjul till Swenor Finstep. Säljs styckevis.
Lillsport Legend Roller Pink
400 kr
Handske är måste för rullskidsåkaren! Lillsports variant är en tunn handske, perfekt för varma dagar. Dessutom deras innerhandske i syntetläder som ger bra grepp! Finns i tre färger (Rosa, Blå & svart)
Elpex Bakhjul Wasa
540 kr
Komplett bakhjul som passar till Elpexs Wasa Evolution & Wasa 610 samt Hybrid. Säljes styckevis!
LEKI HRC JR Red
1000 kr
Swenor Skyddstruga
60 kr
FIS-godkänd skyddstruga för dina befintliga rullskidstrugor.  Säljs i par.
Skimateria Framhjul PU Blåa
750 kr
Få ultimat rull, prestanda och grepp med Skimateria PU rullskidshjul - en gamechanger för dig i tävling. Säljs styckesvis.
Rossignol Walking Overboot
800 kr
Skoöverdrag för både klassikt & skate. En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Salomon RC10 eSkin med Shift Pro
REA
2200 kr (3700 kr)
Salomon S/MAX Carbon Classic Prolink
3000 kr
Omtyckt klassisk pjäxa som erbjuder både raceprestanda med carbonsulan men också komfort & värme. En våra kunders favorit!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Swenor Bakhjul Fibreglas & Alutech
640 kr
Komplettbakjul till Swenor Fibreglass & Alutech. Säljs styckevis.
Swenor Framhjul Fibreglas & Alutech
fr. 490 kr
Komplett framhjul till Swenor Fibreglass & Alutech. Säljs styckevis.
Redline Skate
REA
Madshus
3000 kr (5700 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Speedmax Skate JR IFP
REA
2500 kr (4300 kr)
Speedmax Skate JR, tävlingsskida för juniorer. Uppdaterad design inför säsongen 19/20.
Prolink Race Skate
650 kr
Tävlingsbindning för skate som är skruvas fast.
Swenor Skatehjul ELITE
fr. 590 kr
Komplett skatehjul som passar Swenor Skate Elite skidor. Säljs styckevis
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
Alpina Elite 3.0 Classic JR
1700 kr
Alpina Elite 3.0 Classic JR är en skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Speedmax Classic JR
REA
2500 kr (4300 kr)
Speedmax Classic JR, tävlingsskida för juniorer. NUppdaterad inför säsongen 19/20.
Swenor Framhjul Finstep
520 kr
Komplett framhjul till Swenor Finstep. Säljs styckevis.
Xcelerator Pro Skate
750 kr
Mycket omtyckt skatebindning som tack vare QuickLock™ gör det enkelt att justera positionen på bindningen. Bra köp!
Strap Pro Fit TCS
299 kr
Swix Strap Pro Fit TCS, nya handremmen från Swix med TCS system.
RACE Skate IFP
Fischer
600 kr
är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11 Nästa »