Kv+

KV+  Tornado Plus QCD
3500 kr
Mycket  designuppdateringar år från år och fortfarande förbaskad bra stav!Clipfäste  för handremmen, QCD-truga och ett av de styvaste rören på marknaden!
KV+ Hawk Classic
2200 kr
Prisvärd klassisk rullskida! Känns rejäl med den stabila aluminiumstommen. Mycket bra köp för dig med begränsad budget!
KV+ Launch Skate
2000 kr
Lite längre skateskida med aluminiumstomme. Vinklad stomme för lägre tyngdpunkt.
KV+ Marathon
650 kr
En fin stav i rätt prisläge för dig som motionsåker! Ska du åka något lopp under Vasaloppsveckan så rekommenderar vi att välja en bättre modell, ex. Kv+ Tempesta eller Forza. Dels för vikten men också pendel & styvhet, som på de bättre stavarna ger mer kraftöverföring.
KV+ Rollertip Quick Tornado
230 kr
Rullskidstruga (skruv) för KV+. Passar alla KV+ stavar med QCD. Enkelt att ha med sig reservtrugaom spetsen skulle gå av. Byter på 30 sek. Bra köp!
Kv+ Stavtub - 4 par
1100 kr
Stor stavtub från KV+. Justerbar upp till 190cm
KV+ Tempesta QCD Svart
1200 kr
En storsäljare hos oss! 100% carbonrör, dessutom med QCD-truga & cliphandrem gör det till en mycket prisvärd stav! Passar bra till såväl längd som rullskidor! OBS! Vid rullskidsåkning behöver du byta truga (Rollertip)
KV+ Tornado Blue QCD Kit
2000 kr
Toppstav! Har en annan lindning av carbonet på nederdelen av staven, jämfört med topprace. Lite tyngre men är en fantastisk stav ändå.  Är i "KIT", dvs att handtaget är löst för att enklare kapa till rätt längd. Därefter limmar vi fast handtaget med smältlim.
KV+ Tornado JR Clip
500 kr
Juniorstav med clip handtag. Passar såväl till träning som tävling. Smidigt med clickhandtaget!
KV+ Tornado JR Pink Clip
600 kr
Juniorstav med clip handtag. Passar såväl till träning som tävling. Smidigt med clickhandtaget!
KV+ Tornado JR Red Clip
600 kr
Uppskattade juniorstav med clip handtag för enkelheten med att sätta på/ ta av staven. Passar såväl till träning som tävling.
KV+ Tornado PLUS Carbon
3800 kr
Absolut toppklass  till stav! Såväl pendel som balans i stav är utmärkt. Cliphandrem för enkelheten. För dig som vill ha det bästa!
KV+ Tornado Plus Clip QCD
REA
1500 kr (2500 kr)
KV+ Tornado Plus Clip QCD, tävlingstav som är en favorit! Skön pendel i staven! Rekommenderas!
KV+ Tornado Plus Clip QCD
2500 kr
Små designuppdateringar år från år och fortfarande en stav i världsklass! Clipfäste  för handremmen, QCD-truga (Small sitter på) och ett av de styvaste rören på marknaden!
KV+ Tornado Plus JR QCD Pink
850 kr
Tävlingsstav för JR med Quicktruga, kanske den bästa som finns på marknaden! Rekommenderas!
KV+ Tornado Plus JR QCD Pink
900 kr
Tävlingsstav för JR med Quicktruga & Cliphandrem, en av de bästa som finns på marknaden för tränande & tävlande juniorer
KV+ Tornado Plus JR QCD
900 kr
Tävlingsstav för JR med Quicktruga & Cliphandrem, en av de bästa som finns på marknaden för tränande & tävlande juniorer.
Tempesta Clip
1000 kr
Bra stav med omtyckta handremmen, quick change truga som gör det enkelt att byta mellan olika storlekar på trugor. Bra köp!