Alpina

Alpina Racing Classic
2100 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Alpina RSK Summer
2299 kr
Skatepjäxa för rullskidor med NNN sula. Textilovandel för att ge en svalare pjäxa. Fungerar utmärkt till stakåkning.
Alpina Comp Skate
REA
3700 kr (4200 kr)
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna.  Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Alpina Alaska BC
3400 kr
Alpina Alaska - Perfekta turskorna för oförglömliga äventyr. Passar lika bra på långfärdsskridskorna & som till fjällturen.
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
Alpina R CL AS Summer
2299 kr
Alpinas nya kombipjäxa för rullskidor, med uppdaterad sula (Alpinas egna) som ger bättre vridstyvhet & stabilitet. Mycket bra köp som passar på för stakning & diagonalning.
PRO Classic DP
REA
3400 kr (4200 kr)
Stakpjäxa som det är stor efterfrågan på. Stabil pjäxa som inte tummar på passformen! Bra köp för den seriösa stakåkaren som vill ha en stabil & fartfylld pjäxa utan att tumma fullt ut på komforten.
Alpina Overshoe 3.0
800 kr
En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
COMP Classic AS
REA
2600 kr (3200 kr)
Uppföljaren till CCL+marathon. Manschetten för ökade stabiltet i stakningen plus att den är varmare än toppmodellerna gör detta till av våra favoriter. Rekommenderas för dig som stakar mycket!
ED JR 2.0 Combi
REA
1400 kr (1700 kr)
Alpinas tävlingspjäxa, combi, för juniorer. Lite mindre material i skon och lättare än tidiagre modeller, ger skon en bättre passform! Är en av marknadens bästa!
Alpina RCO Summer
2199 kr
Kombipjäxa för rullskidor med NNN sula. Används med fördel till stakning.
Alpina R SK Summer
2899 kr
Alpinas skatepjäxa för sommaren! Riktigt bra uppdaterad version till 2022, där pjäxan blivit stabilare (både sula & manschetten) men också en bättre passform. Funkar klockrent till stakning! Rekommemderas!
Alpina Elite 3.0 Skate JR
2200 kr
Alpina levererar högklassiga pjäxor för ungdomar! Elite 3.0 Skate är inget undantag. En skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
Alpina Elite 3.0 Duathlon JR
2000 kr
Alpina Elite 3.0 Duahtlon JR är en marknadens bästa combipjäxor för ungdomar.  Bra flex i sulan & stabil manschett gör det till ett mycket bra val! En skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
ESK PRO Skate
Alpina
3900 kr
En av våra absoluta favoriter när det gäller skatepjäxor. Tight passform och fantastisk känsla! Bra köp!
Alpina Racing CL AS Combi
2600 kr
En combipjäxa för alla ändamål! Åker du mest klassikst men skule vilja prova lite skateär denna modell en perfekt start. Fungerar utmärkt även till dig som vill staka & söker mer stabilitet.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
SCL Classic
Alpina
1000 kr
En kampanjpjäxa från Alpina. Mycket för pengarna. Lämpar sig för nybörjaren.
Alpina Elite 3.0 Classic JR
1700 kr
Alpina Elite 3.0 Classic JR är en skidpjäxa speciellt utformad för unga längdskidåkare som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.
ESK 2.0 JR Skate
REA
1500 kr (1900 kr)
Alpinas tävlingspjäxa för juniorer. Lite mindre material i skon och lättare ger skon en bättre passform! Är en av marknadens bästa!
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ECL 2.0 JR Classic
REA
900 kr (1200 kr)
Alpina ECL 2.0 JR är en toppsko för juniorer! Bra flex och en stabil pjäxa som passar alla ungdomar!
AS JR Combi
Alpina
1400 kr
Combipjäxa för juniorer som passar både träning/tävling men även vanliga dagsturer. Stabil manschett och Alpinas nya sula.
Alpina Elite 3.0 Skate JR
2500 kr
Ny design till 23/24. Fortfarande en av marknadens bästa skatepjäxor för ungdomar.  Bra köp!