Skidservice

En förutsättning för en bra skidutrustning är att man sköter den, såväl som vallning som förvaring. Därför kan du aldrig bli för noga med utrustningen, skulle dock du vilja förbättra skidan så är en skidservice välinvesterade pengar. Som den kompletta skidbutiken vi är så är självklart skidvård en stor del av vår verksamhet. Vi  gör allt från belagslagning och stenslipning till pulvervallning, självklart med det främsta och bästa som finns på marknaden. Läs gärna mer om respevktive service nedan. Har du frågor om just skidservice så är det bara att kontakta oss!
Stenslipning Längdskidor
500 kr
Stenslip din skida, passar både för nya men framförallt äldre skidor. Nytt fräscht belag kommer fram och du får en skida som har förutsättningar för att ta åt sig din vallning!
Rengörning & lagning
Runes Sport
fr. 100 kr
För att ge glidvallning eller fästvallning rätt förutsättningar så gäller det att dina skidor är rena från såväl fästvalla som smuts på glidytorna. Behöver belaget även lagas så rekommenderas det!
Hotbox Längdskidor
Runes Sport
fr. 150 kr
Trött på att mätta dina längdskidor? Då ska du välja Hotbox, finns i flera olika varianter för att passa dig & din skida bäst.
Hotbox Alpint
Runes Sport
fr. 200 kr
Trött på att även mätta dina skidor? Då ska du välja Hotbox, finns i flera olika varianter för att passa dig & din skida bäst.
Glidvallning Längdskidor
fr. 250 kr
Behöver dina skidor en vallning? Då har du kommit rätt! Vi kan göra alla olika prepareringar för att just dina skidor ska gå bäst! Lämna in dina skidor, vi lovar att du inte blir missnöjd!
Slipning Alpint Race
Runes Sport
fr. 125 kr
Slipning Alpinskidor
Runes Sport
fr. 175 kr
Fästvallning Längdskidor
fr. 100 kr
Behöver du hjälp med att lägga fästvalla på sina skidor? Självklart fixar vi det! Välj mellan två olika alternativ, där de skiljer sig åt i längden av användning.