24 tum

Våra juniora barncyklar i 24 tum passar cyklister som är mellan 8-14 år och är ca 130-150 cm långa. Här hittar du cyklar från ledande varumärken som Crescent. Med både klassiska/moderna modeller och mountainbike-modeller kan ni hitta er perfekta cykel för både vardagen och för fartfylld cykling i svårare terräng. Vi tummar inte på kvalitén och du kan lita på att barnen cyklar på robusta och tåliga cyklar som håller måttet.
Crescent Vale 24 tum
4900 kr
Upplev komfort och prestanda med Vale: Crescent's MTB i 24tum
Scott Scale Disc - 24 tum
6500 kr
Ge ditt barn den bästa cykelupplevelsen med Scott Scale 24 Disc - en cykel som kombinerar säkerhet, kvalitet och prestanda i en fantastisk design.
Scott Contessa Disc - 24 tum
6500 kr

Scott Contessa Disc 24 kombinerar en slitstark och lätt aluminiumram med pålitliga komponenter för att säkerställa säkerhet och prestanda. Denna cykel är designad för att klara av alla utmaningar på stigarna och ge en smidig och bekväm åktur.

Scott Contessa Rigid - 24 tum
6500 kr
Scott Contessa 24 Rigid är den idealiska mountainbiken för unga cyklister som vill såväl uppleva spänningen av off-road-äventyr men också cykla säkert till skolan. Med sin lätta ram och användarvänliga design erbjuder denna cykel både komfort och prestanda.
Scott Roxter - 24 tum
6500 kr
Ge ditt barn chansen att uppleva äventyret med Scott Roxter 24 - en perfekt blandning av kvalitet, säkerhet och prestanda som garanterar många roliga stunder ute på stigarna.