Barncykel 20 tum

Här hittar du vårt sortiment av 20 tums-cyklar för barn och junior. Denna storlek passar barn som är mellan 6-9 år och är ca 115-140 cm långa. För den här storleken på barncykel börjar cyklarna mer och mer likna de vuxnas cyklar och här introduceras oftast växlar då de är säkrare, stabilare cyklister. Barnet kan cykla tryggt på våra robusta, säkra barncyklar för alla deras cykeläventyr.
Crescent Narre 20 tum 3-vxl
4750 kr
Crescent Narre 20 tum barncykel, 3-vxl med fotbroms, kombinerar säkerhet och komfort för ditt barns cykeläventyr. Med sin pålitliga konstruktion och anpassningsbara funktioner är den ett perfekt val för barn som växer och utforskar världen på två hjul.
Scott Contessa - 20 tum
5400 kr
Upptäck prestation och stil med Contessa 20 från Scott
Scott Roxter - 20 tum
6000 kr
Scott Roxter 20 är den idealiska cykeln för unga entusiaster som vill utforska världen på ett roligt och säkert sätt. Ge ditt barn en fantastisk start på deras cykeläventyr med Scott Roxter 20!
Scott Scale - 20 tum
5400 kr
Scott Roxter 20 är den perfekta mountainbiken för unga cyklister som är redo att erövra terrängen. Med sin robusta design och högkvalitativa komponenter är den byggd för att klara av både stigar och väg med lätthet.
Scott Contessa Rigid - 20 tum
6000 kr
Scott Contessa 20 är den perfekta cykeln för unga äventyrare som vill ha en pålitlig och rolig MTB. Utforska nya vägar och stigar med stil och säkerhet!