Barncyklar

Börjar det bli dags för att köpa barnets första cykel eller uppgradera till en större? Barn växer snabbt och i vårt sortiment hittar du allt från balans- och springcyklar till cyklar med stödhjul samt cyklar för juniorer för deras cykelglädje. Här hittar du våra barn- och juniorcyklar som i dagsläget finns i storlekarna 12”, 16”, 20” och 24”, vi säljer välkända varumärken som Crescent och Scott.

Vi jobbar på att fylla på barncyklar allteftersom men vid frågor kring modeller ni önskar, eller andra frågor som kan uppkomma, hör av dig så hjälper vi dig gärna vidare.

12 tum16 tum20 tum24 tum
Crescent Vale 24 tum
4900 kr
Upplev komfort och prestanda med Vale: Crescent's MTB i 24tum
Crescent Narre 20 tum 3-vxl
4750 kr
Crescent Narre 20 tum barncykel, 3-vxl med fotbroms, kombinerar säkerhet och komfort för ditt barns cykeläventyr. Med sin pålitliga konstruktion och anpassningsbara funktioner är den ett perfekt val för barn som växer och utforskar världen på två hjul.
Crescent Munin 16 tum
3800 kr
Crescent Munin 16 tum barncykel är det perfekta valet för unga cyklister. Med sin robusta konstruktion, säkerhetsfunktioner och justerbara delar erbjuder den en trygg och bekväm cykelupplevelse som barnet kan växa med och njuta av under lång tid framöver.
Scott Scale Disc - 24 tum
6500 kr
Ge ditt barn den bästa cykelupplevelsen med Scott Scale 24 Disc - en cykel som kombinerar säkerhet, kvalitet och prestanda i en fantastisk design.
Scott Contessa - 20 tum
5400 kr
Upptäck prestation och stil med Contessa 20 från Scott
Scott Roxter - 20 tum
6000 kr
Scott Roxter 20 är den idealiska cykeln för unga entusiaster som vill utforska världen på ett roligt och säkert sätt. Ge ditt barn en fantastisk start på deras cykeläventyr med Scott Roxter 20!
Scott Contessa Disc - 24 tum
6500 kr

Scott Contessa Disc 24 kombinerar en slitstark och lätt aluminiumram med pålitliga komponenter för att säkerställa säkerhet och prestanda. Denna cykel är designad för att klara av alla utmaningar på stigarna och ge en smidig och bekväm åktur.

Scott Scale - 20 tum
5400 kr
Scott Roxter 20 är den perfekta mountainbiken för unga cyklister som är redo att erövra terrängen. Med sin robusta design och högkvalitativa komponenter är den byggd för att klara av både stigar och väg med lätthet.
Scott Contessa Rigid - 20 tum
6000 kr
Scott Contessa 20 är den perfekta cykeln för unga äventyrare som vill ha en pålitlig och rolig MTB. Utforska nya vägar och stigar med stil och säkerhet!
Scott Contessa Rigid - 24 tum
6500 kr
Scott Contessa 24 Rigid är den idealiska mountainbiken för unga cyklister som vill såväl uppleva spänningen av off-road-äventyr men också cykla säkert till skolan. Med sin lätta ram och användarvänliga design erbjuder denna cykel både komfort och prestanda.
Scott Roxter - 16 tum
4500 kr
Scott Roxter 16 är den perfekta cykeln för att introducera unga cyklister till den spännande världen av cykling. Ge ditt barn en kvalitetscykel som främjar säkerhet, komfort och framsteg i deras cyklande äventyr!
Scott Roxter - 24 tum
6500 kr
Ge ditt barn chansen att uppleva äventyret med Scott Roxter 24 - en perfekt blandning av kvalitet, säkerhet och prestanda som garanterar många roliga stunder ute på stigarna.