Combi

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Unisex
Nivå
Bra Bäst
Storlek på filter
UK 5 UK 6
Pris
Varumärke
Madshus Rossignol Salomon
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Redline Skiathlon
5700 kr
En av de absolut lättaste combipjäxorna som finns på marknaden! Mycket bra val för dig som stakar! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till!
Madshus Redline Skiathlon
6400 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.  Populär modell bland stakaåkare!
Pro Combi Prolink
2100 kr
Combipjäxa för dig som behöver en stabilare pjäxa men med klassisk flex i sulan.
X-IUM Carbon Premium SC
6600 kr
En grym combipjäxa/skiathlon/stak pjäxa. Stabiliteten, känslan & passformen gör det till en av våra favoriter!  Notera att som alltid med de bästa pjäxorna är det en tight & smalare passform.