Skin

Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom skinsegmentet. De ha hög kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför skinskidor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic och Salomon.

Vi har målmedvetet arbetat med längdskidor i över 40 år och är idag en av de största i branschen. Det är ett hantverk att plocka ut rätt produkter till just dig. Med information om dig som åkare, vår utrustning (däribland Eiker spannmätare och Madshus Empower) som grund, tillsammans med vår kunskap så finns alla förutsättningar för ett lyckat resultat.Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
Atomic C5 SKINTEC + Shift-IN
3000 kr
C5 är vår instegsmodell från Atomic, men en mycket bra sådan!  Låttåkt skida för dig som vill börja åka skidor. Går även utmärkt till att att åka någon av sträckorna på stafettvasan. För dig som ska ha skidor som ett träningsredskap rekommenderar vi då att kliva upp på C8 modellen. OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C8 SKINTEC + Shift-IN
4000 kr
En av vår mest sålda modell de senaste åren. Passar såväl nybörjare som den duktiga åkaren. Vill du ha en träningsskida som även passar på något lopp under vasaloppsveckan,  så är C8 ett mycket bra val! OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C9 SKINTEC + Shift-IN
5200 kr
Vår toppmodel från Atomic på skin! En av våra favoriter när det kommer till känsla & fart, dessutom med ett säkert fäste. Nomex kärnan gör att vikten kommer ner markant mot C8. C9:an är en kanonskida för egentligan alla som vill ha en snabb skida för träning & tävling. OBS! Bindning ingår i priset.
Endurace Intelligrip
REA
1600 kr (2600 kr)
Endurace Intelligrip, ny för 19/20. Efterföljare till storsäljaren Terrasonic IGS och är en av våra mest sålda skinskiodor!
Fischer Twin Skin Carbon Pro
7000 kr
Nya Twin Skin Carbon Pro, för dig som vill ha racemodell men med lite snällare flex (jämfört mot Speedmax)
Fischer Twin Skin Pro
REA
2200 kr (2700 kr)
Vår instegsmodell på skinskida från Fischer.
Fischer Twin Skin Race
4900 kr
Fischer Twin Skin Race: Högpresterande skidåkning med avancerad teknik för tävling och träning.
Fischer Twin Skin Speedmax 3D
9800 kr
En av de absoluta toppmodellerna inom segmentet "skin". Stabil  & riktiningssäker skida som passar dig har en teknik med god tyngdöverföring.
Madshus Endurace Skin
3000 kr
En av våra storsäljare som fortsätter leverera! En skida för sig som söker en stabil skida med spannhöjder som ger ett bra fäste utan att du förlorar glid. Ny design till 21/22! Rekommenderas!
Madshus Nordic Pro Skin
REA
2400 kr (3000 kr)
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed Skin
3300 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Race Pro Intelligrip
REA
2600 kr (4300 kr)
Madshus är en av världens främsta tillverkare på skin-skidor! Race Pro modellen bekräftar det! Lättåkt, stabil och skön känsla i skidan.
Race Speed Intelligrip
REA
2000 kr (3300 kr)
Race Speed Intelligrip, omtyckt skida bland oss, har ett lite hårdare slutspann än Endurace. Bra köp!
Redline 2.0 Intelligrip
REA
3000 kr (3700 kr)
Vidareutveckling av toppskida från Madshus. Kortare skin som ger optimalt glid.
Redline 3.0 Intelligrip
REA
4500 kr (6400 kr)
Madshus forsätter att visa framfötterna och positionera sig i toppskicktet, där nya Redline 3.0 bekräftar det! Fantastisk känsla gör det till en av våra favoriter!
Redster C9 SKINTEC
REA
2500 kr (3800 kr)
Vidareutveckling på en av vår mest sålda skinskida, C9 från 17/18. Lika lättåkt & samma fina känsla gör denna till mångas favorit!
Rossignol DELTA Course R-SKIN
REA
2500 kr (3000 kr)
Omtyckt skinskida från Rossignol som tack vare det högre spannet ger en skida med bra glidmöjligheter.
Rossignol DELTA Sport R-SKIN
REA
1900 kr (2300 kr)
En riktigt fin motionsskida, lättåkt skida med oftast väldigt fint glid. För nybörjare & motionären.
Rossignol X-IUM Premium+ R-SKIN
5500 kr
Nya toppmodellen från Rossignol till 22/23.Hårdare slutspann tillsammans med spannhöjden gör detta till en av de absolut bästa skinskidorna.
Rossignol X-IUM R-SKIN
4500 kr
Ny design till 22/23. Fortfarande en snällare variant av X-ium Premium tack vare det mjukare slutspannet. Härlig känsla i skidan!
S/LAB Carbon eSkin
REA
2800 kr (5700 kr)
Lättåkt, trots tuffare slutspann, och med riktigt go känsla i skidan. En av de skönaste skidorna att åka på.
Salomon S/Lab eSkin
5900 kr
Twin Skin Performance IFP
REA
1600 kr (1900 kr)
Twin Skin Performance IFP, för dig som är nybörjare och vill satsa på en skinskida.
Twin Skin Race
REA
Fischer
3000 kr (3900 kr)
Omtyckt & bra skinskida som levererar en bra känsla i åkningen
Twin Skin Speedmax 3D
REA
5900 kr (9500 kr)
Twin Skin Speedmax 3D, ny för 19/20. Generellt hårdare i slutspannet vilket gör skidan till ett val för den duktige.