Skin

Det finns idag en mängd olika fabrikat på marknaden, där vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom skinsegmentet. De ha hög kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför skinskidor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic och Salomon.

Vi har målmedvetet arbetat med längdskidor i över 40 år och är idag en av de största i branschen. Det är ett hantverk att plocka ut rätt produkter till just dig. Med information om dig som åkare, vår utrustning (däribland Eiker spannmätare och Madshus Empower) som grund, tillsammans med vår kunskap så finns alla förutsättningar för ett lyckat resultat.Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
Endurace Intelligrip
REA
1600 kr (2600 kr)
Endurace Intelligrip, ny för 19/20. Efterföljare till storsäljaren Terrasonic IGS och är en av våra mest sålda skinskiodor!
Madshus Endurace Skin
3000 kr
En av våra storsäljare som fortsätter leverera! En skida för sig som söker en stabil skida med spannhöjder som ger ett bra fäste utan att du förlorar glid. Ny design till 21/22! Rekommenderas!
Madshus Nordic Pro Skin
3000 kr
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed Skin
4000 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Nanosonic Intelligrip
2595 kr
Madshus Nanosonic IGS från 2018/2019. En riktigt bra skida som har varit med i toppen på alla våra tester! Funkar lika bra i Vasaloppsspåret som för motionöären eljusspåret. Bra köp!
Race Pro Intelligrip
4300 kr
Madshus är en av världens främsta tillverkare på skin-skidor! Race Pro modellen bekräftar det! Lättåkt, stabil och skön känsla i skidan.
Race Speed Intelligrip
3300 kr
Race Speed Intelligrip, omtyckt skida bland oss, har ett lite hårdare slutspann än Endurace. Bra köp!
Redline 2.0 Intelligrip
3700 kr
Vidareutveckling av toppskida från Madshus. Kortare skin som ger optimalt glid.
Redline 3.0 Intelligrip
6400 kr
Madshus forsätter att visa framfötterna och positionera sig i toppskicktet, där nya Redline 3.0 bekräftar det! Fantastisk känsla gör det till en av våra favoriter!
Redline Intelligrip
2995 kr
Madshus Redline IGS, den första skinskidan som byggdes på Madshus tävlingsskida. Bra & fin skinskida som är ett säkert kort!
Redster C8 Skintec
2800 kr
Prisvärd och mycket bra skinskida! Får det mesta av toppmodellerna men till ett bättre pris! Rekommenderas!
Redster C9 SKINTEC
3800 kr
Vidareutveckling på en av vår mest sålda skinskida, C9 från 17/18. Lika lättåkt & samma fina känsla gör denna till mångas favorit!
S/LAB Carbon eSkin
3995 kr
Lättåkt, trots tuffare slutspann, och med riktigt go känsla i skidan. Inte den som vunnit flest glidtest men däremot en av de skönaste skidorna att åka på.
Twin Skin Carbon PRO
6000 kr
Uppdaterad för säsongen 20/21 som bygger på Fischers lättaste skida, Carbonlite. För dig som söker bland toppskicket av SKIN-skidor.
Twin Skin Carbon
4500 kr
Toppmodell på SKIN som bygger på Fischers lättaste skida, Carbonlite. För dig som söker bland toppskicket av SKIN-skidor.
Twin Skin Performance IFP
1900 kr
Twin Skin Performance IFP, för dig som är nybörjare och vill satsa på en skinskida.
Twin Skin Race
Fischer
3900 kr
Omtyckt & bra skinskida som levererar en bra känsla i åkningen
Twin Skin Speedmax
4500 kr
Twin Skin Speedmax. Nytt skin för 18/19 (något bredare och kortare). En skida för den duktige åkaren som letar efter det bästa!
Twin Skin Speedmax 3D
7800 kr
Twin Skin Speedmax 3D, ny för 19/20. Generellt hårdare i slutspannet vilket gör skidan till ett val för den duktige.
X-IUM Premium R-SKIN
3900 kr
Grym skida! Kräver en aktivare kick (en åkare med bra teknik) men ger då en fantastisk känsla & fart! Bra köp!
X-IUM PREMIUM R-SKIN
5200 kr
En skida för den kräsne! Kräver en aktivare kick (en åkare med bra teknik) men ger då en fantastisk känsla & fart!
X-IUM R-SKIN
Rossignol
3700 kr
Ny design på en av våra favoriter i denna prisnivå! Fortfarande lite snällare, än R-Skin Premium, i flex vilket gör att den passar fler skidåkare.