Fischer

Fischer Speedmax JR Skate
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skate är speciellt utformad för unga skidåkare som vill utveckla sin skateåkningsteknik och ta sina skidkunskaper till nästa nivå. Passar bra till träning & tävling.
RACE Skate IFP
Fischer
600 kr
är snäppet under Race Pro modellen. Fungerar utmärkt till de flesta skidåkares krav. Små finesser så som urfasning på ovansidan på vridreglaget som gör att du kan öppna bindningen med hjälp av staven.
Speedmax Classic JR
REA
2500 kr (4300 kr)
Speedmax Classic JR, tävlingsskida för juniorer. NUppdaterad inför säsongen 19/20.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Fischer Twin Skin Race
4900 kr
Fischer Twin Skin Race: Högpresterande skidåkning med avancerad teknik för tävling och träning.
Fischer BCX Grandtour Waterproof
2200 kr
Fischer BCX Grandtour Waterproof är en högkvalitativ turpjäxa som kombinerar prestanda, komfort och vattentät teknik för att möjliggöra turskidåkning i varierande terräng och utmanande väderförhållanden. Passar även till långfärdsskridskor
Fischer XC Classic Ws
1600 kr
En omtyckt klassisk pjäxa med hög komfort. En av mångas favorit som passar i motionsspåret.
Fischer RC3 Skate
2400 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt skatepjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor.
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer BCX Tour
1600 kr
Omtyckt och prisvärd turpjäxa för både skid & långfärsskridskor.  Bra passform för våra skadinaviska fötter.
Fischer BCX Transnordic Waterproof
2600 kr
Fischer BCX Transnordic Waterproof är ett utmärkt val för dig som älskar utmaningar i fjällvärlden och vill hålla sig torra och bekväma i alla väderförhållanden. Det höga skaftet & stabila skon ger skapar förutsättningar att fungera lika bra utanför lederna som skoterlederna. Fungerar även till långfärdsskridskor.
RCS Carbonlite Classic
1000 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon är en exceptionell längdskida speciellt utformad för unga skidåkare som strävar efter att maximera sin prestanda i både klassisk och skate.
JR Combi
Fischer
1650 kr
Mycket bra combipjäxa för juniorer. Bra stöd och varmfodrad, två bra egenskaper på pjäxor för barn.Uppdaterad version inför 2020.
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer Carbonlite Classic WS
3900 kr
Ny pjäxa till 2023 med  Fischers klassiska smalare läst på WS modellerna. En klassisk pjäxa som ger dig Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
Speedmax 3D Classic Plus 902
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic Plus, för dig som letar det bästa! Ny modell för 19/20 med bland annat vallningsbar kant. 902 Spann= Högre spann/kortare glidzoner
Carbonlite Classic JR
REA
1800 kr (3000 kr)
Klassisk skida från Fischer för tävlande ungdomar! Ny design inför 19/20
RC3 Skate
Fischer
2000 kr
RC3 Skate är Fischers instegsvariant på skatepjäxa. Med skön passform och stabilitet är det en sko för många fötter. Passar till nybörjare.
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
Fischer Carbon Skate
4700 kr
En mycket bra skatepjäxa, där du får mycket av toppjäxornas kvaliteter (styvhet & stabilitet) men samtidigt lite av komforten (värme/isolering) från de nivåer under. Riktigt bra skatepjäxa som passar alla!
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Carbonlite Skate WS
REA
3900 kr (4800 kr)
Samma tighta läst & sköna passform som på omtyckta klassiska men med manshetten som stöd i skateåkningen. Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer Speedmax Skate
9400 kr
Fischer Speedmax Skate levererar en avancerad skatepjäxa skapad för skidåkare som strävar efter seger i skatespåret. Komfort, passform & stabilitet som sticker ut. Med banbrytande teknologi och design är detta den ultimata pjäxan för dig som söker det bästa på marknaden!
Speedmax 3D Classic 812
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic 812, en skida med generellt lägre spannhöjder jämfört med 902 skidan. Passar mycket bra på kallsidan med långa fina glidzoner.
1  2  3  Nästa»