Fischer

Carbonlite Classic JR IFP
1700 kr
En klassisk juniorskida i toppskiktet! Fina spann gör denna juniorskida till en av de mest omtyckta på marknaden!
Carbonlite Classic JR
REA
1800 kr (3000 kr)
Klassisk skida från Fischer för tävlande ungdomar! Ny design inför 19/20
Carbonlite Classic W
REA
2600 kr (3200 kr)
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Carbonlite Classic
REA
2600 kr (3200 kr)
Tightare passform & skön känsla gör den till en favorit bland åkare med lite smalare fot. Uppdaterad till säsongen 20/21 Bra köp!
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
Control Step-in IFP
500 kr
Control Step-in IFP är det bara att kliva i, tack vare den innovativa step-in. Flyttbar likt alla andra Turnamic bindningar.
Fischer Aerolite 70 Skate
REA
2000 kr (3000 kr)
Fischer BCX Grandtour Waterproof
2200 kr
Fischer BCX Grandtour Waterproof är en högkvalitativ turpjäxa som kombinerar prestanda, komfort och vattentät teknik för att möjliggöra turskidåkning i varierande terräng och utmanande väderförhållanden. Passar även till långfärdsskridskor
Fischer BCX Tour
1600 kr
Omtyckt och prisvärd turpjäxa för både skid & långfärsskridskor.  Bra passform för våra skadinaviska fötter.
Fischer BCX Transnordic Waterproof
2600 kr
Fischer BCX Transnordic Waterproof är ett utmärkt val för dig som älskar utmaningar i fjällvärlden och vill hålla sig torra och bekväma i alla väderförhållanden. Det höga skaftet & stabila skon ger skapar förutsättningar att fungera lika bra utanför lederna som skoterlederna. Fungerar även till långfärdsskridskor.
Fischer Carbon Skate
4700 kr
En mycket bra skatepjäxa, där du får mycket av toppjäxornas kvaliteter (styvhet & stabilitet) men samtidigt lite av komforten (värme/isolering) från de nivåer under. Riktigt bra skatepjäxa som passar alla!
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer Carbonlite Classic WS
3900 kr
Ny pjäxa till 2023 med  Fischers klassiska smalare läst på WS modellerna. En klassisk pjäxa som ger dig Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.
Fischer Carbonlite Skate
6400 kr
Fischer Carbonlite Skate är en avancerad längdskidpjäxa som levererar enastående prestanda och stöd för skateåkning. Nya sulan/carbonmanschetten gör  att känslan blir ännu mer stabilitet & smidighet jämfört med föregångaren.
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Fischer RC3 Skate
2400 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt skatepjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor.
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
Fischer RCS Skate Plus
REA
3500 kr (5400 kr)
Fischer RCS Skate Plus
5700 kr
Fischer Speedmax Classic WS
6200 kr
Fischer Speedmax Classic WS är det ultimata valet för kvinnliga längdskidåkare som vill ha den bästa utrustningen för klassisk längdskidåkning. Vridstyv, bra flex i sulan, en passform som få matchar samt ett hälgrepp gör denna till en av marknadens bästa pjäxor! 
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Fischer Speedmax JR Classic
1900 kr
En klassisktoppmodel för JR som tävlar/tränar eller bara vill ha en riktigt bra pjäxa.
1  2  3  Nästa»