Fischer

Fischer BCX Tour
1600 kr
Omtyckt och prisvärd turpjäxa för både skid & långfärsskridskor.  Bra passform för våra skadinaviska fötter.
Speedmax 3D Classic 812
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic 812, en skida med generellt lägre spannhöjder jämfört med 902 skidan. Passar mycket bra på kallsidan med långa fina glidzoner.
Fischer BCX Grandtour Waterproof
2200 kr
Fischer BCX Grandtour Waterproof är en högkvalitativ turpjäxa som kombinerar prestanda, komfort och vattentät teknik för att möjliggöra turskidåkning i varierande terräng och utmanande väderförhållanden. Passar även till långfärdsskridskor
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Fischer BCX Transnordic Waterproof
2600 kr
Fischer BCX Transnordic Waterproof är ett utmärkt val för dig som älskar utmaningar i fjällvärlden och vill hålla sig torra och bekväma i alla väderförhållanden. Det höga skaftet & stabila skon ger skapar förutsättningar att fungera lika bra utanför lederna som skoterlederna. Fungerar även till långfärdsskridskor.
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Carbonlite Classic W
REA
2600 kr (3200 kr)
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
Fischer Aerolite 70 Skate
REA
2000 kr (3000 kr)
XJ Sprint
Fischer
600 kr
Instegspjäxa från Fischer för juniorer. Varmfodrad.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Twin Skin Speedmax 3D
REA
5900 kr (9500 kr)
Twin Skin Speedmax 3D, ny för 19/20. Generellt hårdare i slutspannet vilket gör skidan till ett val för den duktige.
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Speedmax 3D Classic Plus 902
REA
4900 kr (8500 kr)
Speedmax 3D Classic Plus, för dig som letar det bästa! Ny modell för 19/20 med bland annat vallningsbar kant. 902 Spann= Högre spann/kortare glidzoner
Fischer Speedmax JR Skate
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skate är speciellt utformad för unga skidåkare som vill utveckla sin skateåkningsteknik och ta sina skidkunskaper till nästa nivå. Passar bra till träning & tävling.
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Fischer Twin Skin Carbon Pro
7000 kr
Nya Twin Skin Carbon Pro, för dig som vill ha racemodell men med lite snällare flex (jämfört mot Speedmax)
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer Speedmax JR Skiathlon
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon är en exceptionell längdskida speciellt utformad för unga skidåkare som strävar efter att maximera sin prestanda i både klassisk och skate.
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
RCS Carbonlite Classic
1000 kr
Twin Skin Race
REA
Fischer
3000 kr (3900 kr)
Omtyckt & bra skinskida som levererar en bra känsla i åkningen
Speedmax Skate JR IFP
REA
2500 kr (4300 kr)
Speedmax Skate JR, tävlingsskida för juniorer. Uppdaterad design inför säsongen 19/20.
Speedmax Classic
REA
3500 kr (5300 kr)
En av marknadens bästa klassiska skor! Passar utmärkt även till stakning. Bra köp trots det höga priset!
Fischer Carbonlite Skate
6400 kr
Fischer Carbonlite Skate är en avancerad längdskidpjäxa som levererar enastående prestanda och stöd för skateåkning. Nya sulan/carbonmanschetten gör  att känslan blir ännu mer stabilitet & smidighet jämfört med föregångaren.
Carbonlite Classic JR
REA
1800 kr (3000 kr)
Klassisk skida från Fischer för tävlande ungdomar! Ny design inför 19/20
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
1  2  3  Nästa»