Längdpjäxor

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.

Mycket nöje!


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Dam Junior Unisex
Längdtyp
Combi Klassisk Skate Tur
Nivå
Bra Bäst Bättre
Varumärke
Alpina Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
Pris
Fischer BCX Tour
1600 kr
Omtyckt och prisvärd turpjäxa för både skid & långfärsskridskor.  Bra passform för våra skadinaviska fötter.
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Redline Skate
REA
Madshus
3000 kr (5700 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Fischer BCX Grandtour Waterproof
2200 kr
Fischer BCX Grandtour Waterproof är en högkvalitativ turpjäxa som kombinerar prestanda, komfort och vattentät teknik för att möjliggöra turskidåkning i varierande terräng och utmanande väderförhållanden. Passar även till långfärdsskridskor
Fischer Carbon Skiathlon DP
5200 kr
Bästa stakpjäxan på marknaden? Den är iaf den bästa för dig som söker en pjäxa under toppmodellerna (Speedmax, Redline, X-ium etc). Stabiltet & passform men även hög komfort gör den här pjäxan till en av mångas favoriter! Rekommenderas!
Madshus Race Pro Classic
REA
1300 kr (2300 kr)
Rossignol Walking Overboot
800 kr
Skoöverdrag för både klassikt & skate. En skyddande sko som sätts utanpå längdpjäxan. Används mycket promenad till & från spåret men även vid uppvärmning. Egentligen vid alla tillfällen när du inte står på skidorna!
Fischer BCX Transnordic Waterproof
2600 kr
Fischer BCX Transnordic Waterproof är ett utmärkt val för dig som älskar utmaningar i fjällvärlden och vill hålla sig torra och bekväma i alla väderförhållanden. Det höga skaftet & stabila skon ger skapar förutsättningar att fungera lika bra utanför lederna som skoterlederna. Fungerar även till långfärdsskridskor.
Salomon S/MAX Carbon Classic Prolink
3000 kr
Omtyckt klassisk pjäxa som erbjuder både raceprestanda med carbonsulan men också komfort & värme. En våra kunders favorit!
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Carbonlite Classic W
REA
2600 kr (3200 kr)
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
XJ Sprint
Fischer
600 kr
Instegspjäxa från Fischer för juniorer. Varmfodrad.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Alpina Racing Classic
2100 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Rossignol X-8 Skate
REA
1900 kr (2300 kr)
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Redline Classic
REA
Madshus
2000 kr (4000 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste klassiska pjäxorna som finns på marknaden! Grym passform!
Madshus Redline Classic
4000 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Madshus Redline Skate
6400 kr
En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre. Vikten och styvhete i både sula & manschett gör detta till en riktigt bra pjäxa!
Fischer Speedmax JR Skate
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skate är speciellt utformad för unga skidåkare som vill utveckla sin skateåkningsteknik och ta sina skidkunskaper till nästa nivå. Passar bra till träning & tävling.
Alpina Comp Skate
REA
3700 kr (4200 kr)
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna.  Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Rossignol X-10 Skate
REA
2300 kr (2700 kr)
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Madshus Redline Skiathlon
6400 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.  Populär modell bland stakaåkare!
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer Speedmax JR Skiathlon
2600 kr
Fischer Speedmax JR Skiathlon är en exceptionell längdskida speciellt utformad för unga skidåkare som strävar efter att maximera sin prestanda i både klassisk och skate.
1  2  3  4  5 Nästa »