Stövlar

När terrängen är blöt är ett par stövlar en trogen komanjon till dina fötter som håller sig torra. Hos oss hittar du stövlar från ett flertal populära märken. Finns med lågt, medel och högt skaft beroende på aktivitet och önskemål. Fodrade eller ofodrade för alla årstider och temperaturer.
Njut av naturen i alla väder med torra fötter!
Visa filter Dölj filter
Filtrera:
Pris
Varumärke
Avignon Sulman Tretorn
För vem
Dam Herr Unisex
SULMAN Green Grön
REA
695 kr (800 kr)
Halvhöga gummistövlar.
Tretorn Sarek 72 Green
1195 kr
En tidlös klassiker, inspirerad av den ursprungliga designen från den populära vandringsstöveln Sarek som introducerades redan 1972.
Avignon Kaise Green
REA
795 kr (1195 kr)
KAISE är en neoprenfodrad gummistövel med optimal komfort och stil. Med sin justerbara bälge och tillverkning av flexibelt naturgummi erbjuder den en perfekt passform. Den värmeisolerande neoprenfodret och stabiliserande sulan gör KAISE till en utmärkt allroundstövel för trädgårdsarbete, promenader och lätt jakt.
Avignon Polar Black
1400 kr
Polar, den revolutionerande neoprenstöveln med överlägsen isolering tack vare sitt 8,5 mm neoprenfoder och Hercules® naturgummi. Den anatomiska fotdelen ger oöverträffad stabilitet, medan den innovativa innersulan håller kylan ute och fötterna torra.
SULMAN Inez W Svart
REA
599 kr (750 kr)
Klassiska höga gummistövlar för dam.
Avignon Akka High Green
REA
895 kr (1100 kr)
AKKA HIGH är en modern gummistövel med överlägsen komfort och stil - ofodrad. Den har en justerbar bälge och tillverkas av flexibelt naturgummi för optimal passform. AKKA HIGH är en oerhört populär gummistövel för trädgårdsarbete, promenader i skog och mark samt lättare jakt.
Tretorn Håkull Black
799 kr
Klassisk gummistövel för alla typer av väder!