Madshus

Carbon Race 100 UHM
1500 kr
Madshus Nano UHM100 är en tävlingsstav med 100% carbon. Skön pendel! En storsäljare!
Contour handrem Svart
200 kr
Madshus handremmar är omtyckta, skön passform, bra grepp och klarar nötning väldigt bra! Rekommenderas!
Endurace Intelligrip
REA
1600 kr (2600 kr)
Endurace Intelligrip, ny för 19/20. Efterföljare till storsäljaren Terrasonic IGS och är en av våra mest sålda skinskiodor!
Endurace
Madshus
1100 kr
De nya Endurace-staven är stark, lätt och hållbar. Mycket prisvärd!
Handtag Race UHM
200 kr
Handtag till Madshusstav ø16mm.
Hyper RPC Classic
1200 kr
Madshus Hyper RPC passar såväl nybörjare som den mer erfarne skidåkaren. Bra läst och flex gör den till ett säkert kort i Vasaloppsspåret!
Hypersonic Vasaloppet Classic
1295 kr
Madshus Hypersonic Vasaloppet är en riktigt bra skida med fint spann. Mycket bra val för dig som har en mindre budget men ändå vill ha en bra skida!
Madshus Endurace Skin
3000 kr
En av våra storsäljare som fortsätter leverera! En skida för sig som söker en stabil skida med spannhöjder som ger ett bra fäste utan att du förlorar glid. Ny design till 21/22! Rekommenderas!
Madshus Nordic Pro Skin
3000 kr
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Podium Booties
1400 kr
Ta av dig dina pjäxor och sätt på dig dessa varma & sköna skor när det är dags för prispallen!  Michelin-sula. Funkar klockrent även vid sidan av spåret, till & från skidspåret eller bara när du vill ha ett par sköna boots på fötterna.
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
Madshus Race Pro Jr
700 kr
Madshus Race PRO Skate
3900 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Madshus Race Pro Skate
3400 kr
Race Pro Skate är en pjäxa för dig som söker en stabil, lätt pjäxa men med lite comfort i sig jämfört toppmodellen Redline.
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed Classic
1800 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed DP
3000 kr
Ny stakskida för den svenska marknaden i begränsad upplaga. Mycket prisvärd staksida som enbart görs i 192cm, fungerar både till motionären som vill testa likaväl som den erfarne stakåkaren som vill komplettera. Spannhöjden ger också skidan möjlighet att användas som skateskida.
Madshus Race Speed Skate
2400 kr
Prisvärd &  bra skida för dig som vill börja med skate eller utveckla din åkning! Balansen & höjderna tillsammans med följsam topp gör denna skida lättåkt!
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Speed Skin
4000 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Madshus Race Speed Universal
2700 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Combiskon ger stabilitet runt fotled men behåller den mjuka flexen i sulan. En känsla av en dyrare sko än vad prislappen säger. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Raceline JR Classic
750 kr
En klassisk juniorsko för de allra yngsta. Varmfodrad med heltäckande överdrag, som håller snön borta.
Madshus Redline 2.0 Regular Skate
2800 kr
Tävlingsskida från Madshus som passar i lite kallare & hårdare fören tack vare skidans konstruktion.
Madshus Redline 3.0 Skate F2
REA
4500 kr (6400 kr)
Redline 3.0 F2 är en tävlingsskida som är efterföljare till Redline 2.0 regular., dvs en skida för hårdare förhållanden. Vidareutveckling av Madshus toppskida den senaste åren har nu gett en snabb & relativt lättåkt skida för dig som vill ta din skateåkning till ny nivå.
Madshus Redline 3.0 Skate F3
REA
4500 kr (6400 kr)
En  tävlingsskida för de mjuka förhållanderna,gått fint från -3/-4 till långt in på plussidan.  Omtyckt skida både av motionären & tävlingsåkare.
Madshus Redline Classic
4300 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Madshus Redline DP
6800 kr
Madshus uppdaterar sin staksida med lite nya höjder och lite design. De nya höjderna på stakskidorna ger en skön känsla, framförallt uppför. En skida för dig som vill ha det bästa!
Madshus Redline JR
1700 kr
En av  våra mest sålda ungdoms & dampjäxor! Funkar lika bra att tävla i som för dig som vill ha en stabilare pjäxa för klassisk åkning. Dessutom med tilltagen comfort & läst.
1  2  Nästa»