Elcyklar

Elcykelförsäljningen ökar för varje år och wow vilken härlig känsla det är att få den extra farten och känslan av medvind när vi cyklar! Att ta sig upp för alla uppförsbackar känns nu lättare än någonsin. Att välja elcykel är också en viktig insats för miljön som allt fler väljer att använda.

Vi har ett blandat utbud av elcyklar för både dam och herr från Crescent och Monark. Vi har främst vanliga standard-elcyklar med djup ram & cykelkorg fram. Inom en snar framtid kommer vi även erbjuda El-Mountainbikes samt El-Hybrider. Vi erbjuder modeller med olika motoralternativ och vilken som passar dig bäst är just upp till dig. Kom gärna in och prova så får du känna skillnaderna, eller köp online och upptäck våra bekväma och högkvalitativa cyklar på hemmaplan.

Behöver du hjälp att välja eller saknar du någon modell? Hör av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna.

El-HybridEl-MTBEl-Standard
Monark Karin 3-vxl Svart Elcykel
20000 kr
Monarks storsäljande klassiker Karin som elcykel.
  • Rekomenderas för personer som är mellan 160-185cm långa
  • Framhjulsmotor med max assistanshastighet på 25km/h
  • Låsbart batteri
Monark Karin 3-vxl Smaragd Elcykel
20000 kr
Monarks storsäljande klassiker Karin som elcykel.
  • Rekomenderas för personer som är mellan 160-185cm långa
  • Framhjulsmotor med max assistanshastighet på 25km/h
  • Låsbart batteri
Crescent Elmi 3-vxl Svart
21000 kr
Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Finns i två ramstorlekar.
Crescent Elora 7-vxl Svart
30000 kr
Elora är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden, en pålitlig och flexibel elcykel.
  • Finns i tre olika ramhöjder
  • Stöldskyddat batteri
  • EGOING system med centrummotor
Crescent Elisia 7-vxl Vit
35000 kr
Elisia är elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.
Crescent Elsa 7-vxl Röd Matt
30000 kr
Utforska staden med elegans: Elsa elcykel från Crescent med Shimanos centermotor från Shimano som gör cykelupplevelsen till något alldeles speciellt.
Scott SUB Active eRide 20 Lady Blue/Purple
31995 kr
Scott SUB Active eRide 20 Lady är det ultimata valet för dig som vill kombinera stil med prestanda i ditt dagliga cykelliv. Upplev bekväm och effektiv pendling med Scotts pålitliga elcykel!
Scott SUB Active eRide 20 Men Grey
31995 kr
Scott SUB Active eRide 20 är det ultimata valet för dig som vill kombinera stil med prestanda i ditt dagliga cykelliv. Upplev bekväm och effektiv pendling med Scotts pålitliga elcykel!