Längdskidor

Det finns idag en mängd olika fabrikat inom längdskidor på marknaden, där vi samarbetar med de leverantörer som har hög kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, spann, design, service, m.m. allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför skidor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic & Salomon.

Vi har målmedvetet arbetat med längdskidor i över 40 år och är idag en av de största i branschen. Det är ett hantverk att plocka ut rätt produkter till just dig. Med information om dig som åkare, vår utrustning (däribland Eiker spannmätare och Madshus Empower) som grund, tillsammans med vår kunskap så finns alla förutsättningar för ett lyckat resultat.Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Junior Unisex
Längdtyp
Klassisk Skate Skin Stak
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
Atomic C5 SKINTEC + Shift-IN
3000 kr
C5 är vår instegsmodell från Atomic, men en mycket bra sådan!  Låttåkt skida för dig som vill börja åka skidor. Går även utmärkt till att att åka någon av sträckorna på stafettvasan. För dig som ska ha skidor som ett träningsredskap rekommenderar vi då att kliva upp på C8 modellen. OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C8 SKINTEC + Shift-IN
4000 kr
En av vår mest sålda modell de senaste åren. Passar såväl nybörjare som den duktiga åkaren. Vill du ha en träningsskida som även passar på något lopp under vasaloppsveckan,  så är C8 ett mycket bra val! OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic C9 SKINTEC + Shift-IN
5200 kr
Vår toppmodel från Atomic på skin! En av våra favoriter när det kommer till känsla & fart, dessutom med ett säkert fäste. Nomex kärnan gör att vikten kommer ner markant mot C8. C9:an är en kanonskida för egentligan alla som vill ha en snabb skida för träning & tävling. OBS! Bindning ingår i priset.
Atomic Redster S9 GEN S
6200 kr
Atomic Redster S9 Skate + Shift IN
REA
4000 kr (6000 kr)
OBS! Shift-IN bindning ingår.
Carbonlite Classic JR IFP
1700 kr
En klassisk juniorskida i toppskiktet! Fina spann gör denna juniorskida till en av de mest omtyckta på marknaden!
Carbonlite Classic JR
REA
1800 kr (3000 kr)
Klassisk skida från Fischer för tävlande ungdomar! Ny design inför 19/20
Fischer Aerolite 70 Skate
REA
2000 kr (3000 kr)
Fischer RCS Skate Plus
5700 kr
Fischer Speedmax DP Sprint
9800 kr
Ny uppdaterad design inför 22/23. Omgjord även vid toppen av skidan.  En skida som levererar, både för motionären som elit. Likt de flesta andra stakskidor är det på minussidan som denna modell levererar!
Fischer Twin Skin Carbon Pro
7000 kr
Nya Twin Skin Carbon Pro, för dig som vill ha racemodell men med lite snällare flex (jämfört mot Speedmax)
Fischer Twin Skin Race
4900 kr
Fischer Twin Skin Race: Högpresterande skidåkning med avancerad teknik för tävling och träning.
Fischer Twin Skin Speedmax 3D
9800 kr
En av de absoluta toppmodellerna inom segmentet "skin". Stabil  & riktiningssäker skida som passar dig har en teknik med god tyngdöverföring.
Hypersonic Vasaloppet Classic
1295 kr
Madshus Hypersonic Vasaloppet är en riktigt bra skida med fint spann. Mycket bra val för dig som har en mindre budget men ändå vill ha en bra skida!
Madshus Endurace Skin
3000 kr
Madshus Nordic Pro Skin
REA
2400 kr (3000 kr)
Ny modell för 21/22 som är i stort samma skida som storsäljaren Endurace men med något bredare sidecut. Bredden ger Nordic Pro-skidan bättre stabilitet utan att egentligen tumma på åkkänslan. Passar utmärkt till dig som vill ha en stabil skida men fortfarande vill åka på en riktigt bra skinskida.
Madshus Nordic Pro Skin
3000 kr
Madshus Race Pro Skin
4800 kr
En av våra favoriter genom åren. Kortare fäll, 100% mohair. Vi vill gärna ta en skinskida med högre höjder och här är en skida som kräver lite mer teknik för att få den perfekta skinskidan. Mycket skön åkkänsla i skidan!
Madshus Race Speed DP
3200 kr
Ny stakskida för den svenska marknaden i begränsad upplaga. Mycket prisvärd staksida som enbart görs i 192cm, fungerar både till motionären som vill testa likaväl som den erfarne stakåkaren som vill komplettera. Spannhöjden ger också skidan möjlighet att användas som skateskida.
Madshus Race Speed Skate
2400 kr
Prisvärd &  bra skida för dig som vill börja med skate eller utveckla din åkning! Balansen & höjderna tillsammans med följsam topp gör denna skida lättåkt!
Madshus Race Speed Skin
3300 kr
En skida för den en mer aktiv skidåkning! För dig som gillar en skida med stabilt fäste utan att ge avkall på glidet. Trots det högre spannet så ger skidan ett trygg skidåkning. Ny skida för 2021/2022 med Madshus nya designspår.
Madshus Redline 3.0 Skate F2
REA
3800 kr (6400 kr)
Redline 3.0 F2 är en tävlingsskida som är efterföljare till Redline 2.0 regular., dvs en skida för hårdare förhållanden. Vidareutveckling av Madshus toppskida den senaste åren har nu gett en snabb & relativt lättåkt skida för dig som vill ta din skateåkning till ny nivå.
Madshus Redline 3.0 Skate F3
REA
3800 kr (6400 kr)
En  tävlingsskida för de mjuka förhållanderna,gått fint från -3/-4 till långt in på plussidan.  Omtyckt skida både av motionären & tävlingsåkare.
Madshus Redline DP
6800 kr
Madshus uppdaterar sin staksida med lite nya höjder och lite design. De nya höjderna på stakskidorna ger en skön känsla, framförallt uppför. En skida för dig som vill ha det bästa!
Madshus Redline Skate F2
6500 kr
Uppdaterad design inför 2022/2023. Den är byggd med tryckzoner placerande längre ut ifrån balanspunkt, styrspår och med ett dynamiskt spann för att respondera maximal energi från varje skateskär. Kort & gott en riktigt snabb skida i hårdare snöförhållande.
1  2  3 Nästa »