Glidvallning Längdskidor i gruppen SKIDSERVICE / Längd hos Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (glidvallninglangdr)
Glidvallning Längdskidor
Runes Sport
Favorit

Glidvallning Längdskidor

Behöver dina skidor en vallning? Då har du kommit rätt! Vi kan göra alla olika prepareringar för att just dina skidor ska gå bäst! Lämna in dina skidor, vi lovar att du inte blir missnöjd!
Mer information
Tjänst: 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Vi har sex alternativ när det kommer till glidvallning av längdskidor.

  Flourfritt:
  En bra grundvallning av dina skidor, där vi jobbar med att ge dina skidor ett bra glid i flera olika fören. Självklart med flourfria produkter.

  Flourfritt Race:
  En uppgraderad variant av vanliga flourfria vallning. Här använder vi dyrare produkter och fler moment för att ge dina skidor det lilla extra.

  Lågflour:
  Lågflourvallning är i mycket likt den vallningen som heter "Flourfritt", men med skillnaden att vi använder flourprodukter.

  Högflour:
  Högflour, Här använder vi dyrare produkter och fler moment för att ge dina skidor det lilla extra. Vi bygger upp skidan med en bra grund (bas & lågflour) för att sedan lägga på toppen. Paraffin & flytande används i en mix för att ge skidorna rätt surf.

  Pulver:
  Pulver, en vallning för lopp & den som vill ha det bästa! Vi bygger upp skidan med en bra grund (bas, lågflour & högflour) för att sedan lägga pulver. Paraffin & flytande används i en mix i botten för att ge förutsättningar för att pulveret. Observera dock att pulver inte nödvändigt är den som går bäst i vissa fören. Är du osäker så kan du gärna höra av dig till oss!

  Pulver vid stenslip & Hotbox/Speedbase är för dig som slipat dina skiodr hos oss & även köpt till vårt "Hotbox & Speedbase". Då har redan en del av grundarbetet gjorts och en pulvervallning blir billigare.
  • Specifikationer
  • Köpguide
  • Behöver du hjälp med att hitta rätt produkter för dig? Då ska vi hjälpa dig att hitta rätt! Här har vi samlat vår produktguider, där vi löpande fyller på med informtion/guider i takt med att vår webshop byggs ut. 

   MaterialguideStorleksguide
   Hittar du inte det du söker så tveka inte att höra av dig till oss!/Gänget på Runes

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

  Se fler varor

  Hotbox Alpint
  Runes Sport
  fr. 200 kr
  Rengörning & lagning
  Runes Sport
  fr. 100 kr
  För att ge glidvallning eller fästvallning rätt förutsättningar så gäller det att dina skidor är rena från såväl fästvalla som smuts på glidytorna. Behöver belaget även lagas så rekommenderas det!
  Fästvallning Längdskidor
  fr. 100 kr
  Behöver du hjälp med att lägga fästvalla på sina skidor? Självklart fixar vi det! Välj mellan två olika alternativ, där de skiljer sig åt i längden av användning.
  Hotbox Längdskidor
  Runes Sport
  fr. 150 kr
  Trött på att mätta dina längdskidor? Då ska du välja Hotbox, finns i flera olika varianter för att passa dig & din skida bäst.

  Andra köpte även

  HP3 Paraffin 50g
  550 kr
  HP3-serien , en klassisk serie från Maplus.  Ett måste i varje vallabox!
  X-ium Cl WCS JR NIS
  995 kr
  X-ium WCS JR NIS är ett bevis på att Rossignol är i topp när det kommer till juniorskidor! Lätta och fina spann gör det till ett mycket bra köp! Rekommenderas!
  JR Combi
  Fischer
  1250 kr
  Mycket bra combipjäxa för juniorer. Bra stöd och varmfodrad, två bra egenskaper på pjäxor för barn.Uppdaterad version inför 2020.
  UF paraffin 45g
  799 kr