Hotbox Längdskidor i gruppen SKIDSERVICE / Längd hos Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Hotboxlangdr)
Hotbox Längdskidor
Runes Sport
Favorit

Hotbox Längdskidor

Trött på att mätta dina längdskidor? Då ska du välja Hotbox, finns i flera olika varianter för att passa dig & din skida bäst.
Mer information
Tjänst: 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Vi använder oss av tre varianter:

  Hotbox:
  En grundprerarering/mättning som görs under 12 timmar, där paraffinet värms in flera gånger på låg temeratur. Skyddar belaget från 

  Hotbox med Speedbase:
  Vår vanligast skidprep och inte undra på det då du får riktigt fint resultat på skidan! Efter att vi kört en Hotbox så tar vi ut skidan, sicklar av och borstar ur ordentligt. Därefter värmer vi in Speedbasen 3ggr innan skidan får stå i minst 24 timmar innan vi gör gör sluttouchen på skidan.

  Hotbox med Grafit & Speedbase:
  Samma behandling som ovan men ett moment till där vi värmer in grafit efter Hotboxen. Gör belaget mer slitstarkt & ger förutsättningar till Speedbasen att sitta längre.
  • Specifikationer
  • Köpguide
  • Behöver du hjälp med att hitta rätt produkter för dig? Då ska vi hjälpa dig att hitta rätt! Här har vi samlat vår produktguider, där vi löpande fyller på med informtion/guider i takt med att vår webshop byggs ut. 

   MaterialguideStorleksguide
   Hittar du inte det du söker så tveka inte att höra av dig till oss!/Gänget på Runes

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

  Se fler varor

  Glidvallning Längdskidor
  fr. 250 kr
  Behöver dina skidor en vallning? Då har du kommit rätt! Vi kan göra alla olika prepareringar för att just dina skidor ska gå bäst! Lämna in dina skidor, vi lovar att du inte blir missnöjd!
  Stenslipning Längdskidor
  fr. 350 kr
  Stenslip din skida, passar både för nya men framförallt äldre skidor. Nytt fräscht belag kommer fram och du får en skida som har förutsättningar för att ta åt sig din vallning!
  Slipning Alpint Race
  Runes Sport
  fr. 125 kr
  Fästvallning Längdskidor
  fr. 100 kr
  Behöver du hjälp med att lägga fästvalla på sina skidor? Självklart fixar vi det! Välj mellan två olika alternativ, där de skiljer sig åt i längden av användning.

  Andra köpte även

  HP3 Paraffin 50g
  550 kr
  HP3-serien , en klassisk serie från Maplus.  Ett måste i varje vallabox!
  X-ium Cl WCS JR NIS
  995 kr
  X-ium WCS JR NIS är ett bevis på att Rossignol är i topp när det kommer till juniorskidor! Lätta och fina spann gör det till ett mycket bra köp! Rekommenderas!
  JR Combi
  Fischer
  1250 kr
  Mycket bra combipjäxa för juniorer. Bra stöd och varmfodrad, två bra egenskaper på pjäxor för barn.Uppdaterad version inför 2020.
  UF paraffin 45g
  799 kr