Skatepjäxor

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Dam Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Alpina Fischer Madshus Rossignol Salomon
Redline Skate
REA
Madshus
3000 kr (5700 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Carbonlite Skate
REA
3900 kr (4900 kr)
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
Rossignol X-8 Skate
REA
1900 kr (2300 kr)
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Madshus Redline Skate
6400 kr
En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre. Vikten och styvhete i både sula & manschett gör detta till en riktigt bra pjäxa!
Alpina Comp Skate
REA
3700 kr (4200 kr)
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna.  Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
Rossignol X-10 Skate
REA
2300 kr (2700 kr)
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Fischer Carbonlite Skate
6400 kr
Fischer Carbonlite Skate är en avancerad längdskidpjäxa som levererar enastående prestanda och stöd för skateåkning. Nya sulan/carbonmanschetten gör  att känslan blir ännu mer stabilitet & smidighet jämfört med föregångaren.
Fischer Speedmax Skate
9400 kr
Fischer Speedmax Skate levererar en avancerad skatepjäxa skapad för skidåkare som strävar efter seger i skatespåret. Komfort, passform & stabilitet som sticker ut. Med banbrytande teknologi och design är detta den ultimata pjäxan för dig som söker det bästa på marknaden!
Fischer Carbon Skate
4700 kr
En mycket bra skatepjäxa, där du får mycket av toppjäxornas kvaliteter (styvhet & stabilitet) men samtidigt lite av komforten (värme/isolering) från de nivåer under. Riktigt bra skatepjäxa som passar alla!
Fischer RC3 Skate
2400 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt skatepjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor.
Madshus Race PRO Skate
3500 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Salomon S/MAX Carbon Skate
4000 kr
Likt den klassiska motsvarigheten (S/Max Carbon classic) så är denna skatemodell en av vår mest sålda. Den har generösare passform & komfort, det tillsammans med den raceinspirerande sulan/manschetten gör den riktigt omtyckt!
Rossignol X-IUM WCS Skate
3600 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
Madshus Race Pro Skate
REA
3000 kr (3400 kr)
Race Pro Skate är en pjäxa för dig som söker en stabil, lätt pjäxa men med lite comfort i sig jämfört toppmodellen Redline.
Carbonlite Skate WS
REA
3900 kr (4800 kr)
Samma tighta läst & sköna passform som på omtyckta klassiska men med manshetten som stöd i skateåkningen. Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären
RC3 Skate
Fischer
2000 kr
RC3 Skate är Fischers instegsvariant på skatepjäxa. Med skön passform och stabilitet är det en sko för många fötter. Passar till nybörjare.
ESK PRO Skate
Alpina
3900 kr
En av våra absoluta favoriter när det gäller skatepjäxor. Tight passform och fantastisk känsla! Bra köp!
Rossignol X-IUM WCS Skate FW
REA
2800 kr (3300 kr)
Racepjäxa med en liten smalare läst, vilket gör att den passar mycket bra till tjejer.
Alpina Racing Skate
2500 kr
En instegspjäxa i skatevärlden, för dig som kanske åkt med combipjäxa men som nu vill ha en styvare pjäxa utan att tappa comforten.
S/RACE Carbon Skate Prolink
4300 kr
Ny modell inför 2020/2021. Ny carbonsula/hälkappa som ger riktigt bra passform. Vridstyv och stabil gör det en av säsongens bäst säljande skatepjäxa.
RCS Skate
Fischer
3400 kr
Fischer RCS Skate är en skatesko med bra känsla och styvhet, lite mer foder i än toppskorna för värmens skull.
Fischer Speedmax Skate WS
9400 kr
Fischer Speedmax Classic WS är likt klassiska modellen det ultimata valet för dig med smlare läst, vilket gör att den framförallt populär bland kvinnliga längdskidåkare. För dig som vill ha den bästa som finns att köpa!
RCS Skate W
Fischer
3400 kr
Tightare passform men ändå tillräckligt tjockt med foder som ger värme i pjäxan. Många kunder som väljer att kliva upp hit!
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.