Skate

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Dam Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Storlek på filter
EU 36 EU 38 EU 40.5 EU 41 EU 42 EU 43 EU 44 EU 45 EU 46 EU 46.5 EU 47 UK 10 UK 9
Pris
Varumärke
Alpina Fischer Madshus Rossignol Salomon
Alpina Comp Skate
4200 kr
En skatepjäxa med komfort och stabilitet! Snäppet undet värstingmodellerna vilket gör att det finns mer värme i denna. Kan med fördel användas som stakpjäxa då sulan har lämplig flex. Bredare tåbox som gör att tårna får plats och bättre cirkulation. Bra köp!
ASK EVE Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
ASK Skate
Alpina
1800 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skatespåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
Carbonlite Skate WS
4800 kr
Samma tighta läst & sköna passform som på omtyckta klassiska men med manshetten som stöd i skateåkningen. Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären
Carbonlite Skate
4900 kr
Uppdaterad Carbonlite till  säsongen 20/21. Bra hälgrepp & mycket carbon gör pjäxan väldigt stabil! Omtyckt av såväl tävlingsåkare som den bättre motionären.
ESK PRO Skate
Alpina
3900 kr
En av våra absoluta favoriter när det gäller skatepjäxor. Tight passform och fantastisk känsla! Bra köp!
Madshus Race PRO Skate
3900 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. 
Madshus Race Pro Skate
3400 kr
Race Pro Skate är en pjäxa för dig som söker en stabil, lätt pjäxa men med lite comfort i sig jämfört toppmodellen Redline.
Madshus Race Speed Skate
2700 kr
Mycket omtyckt skatesko som passar både dig som vill börja med skate men också kan åka skate. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Redline Skate
6400 kr
En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre. Vikten och styvhete i både sula & manschett gör detta till en riktigt bra pjäxa!
RC3 Skate
Fischer
2000 kr
RC3 Skate är Fischers instegsvariant på skatepjäxa. Med skön passform och stabilitet är det en sko för många fötter. Passar till nybörjare.
RCS Skate W
Fischer
3400 kr
Tightare passform men ändå tillräckligt tjockt med foder som ger värme i pjäxan. Många kunder som väljer att kliva upp hit!
RCS Skate
Fischer
3400 kr
Fischer RCS Skate är en skatesko med bra känsla och styvhet, lite mer foder i än toppskorna för värmens skull.
Redline Skate
Madshus
5700 kr
En av de absolut skönaste & lättaste skatepjäxorna som finns på marknaden! Grym passform och känns knappt att den sitter på foten! OBS! Både liten i storlek & smal läst så du måste ta till i storlek!
Rossignol X-10 Skate
2700 kr
 Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-8 Skate
2300 kr
Som vanligt numera leverera Rossignol pjäxor för de flesta! X-8 Skate är inget undantag, tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Rossignol X-IUM WCS Skate FW
3300 kr
Racepjäxa med en liten smalare läst, vilket gör att den passar mycket bra till tjejer.
Rossignol X-IUM WCS Skate
3300 kr
Racepjäxa för skate. Full carbonsula & manschett ger förutsättningar för  en bra skateåkning!
Rossignol X-IUM WCS Skate
3500 kr
Ny design till 2022/2023. Även uppdaterad med en ny manschett. Omtyckt modell genom åren som kommer glädja många skidåkare.
S/RACE Carbon Skate Prolink
4300 kr
Ny modell inför 2020/2021. Ny carbonsula/hälkappa som ger riktigt bra passform. Vridstyv och stabil gör det en av säsongens bäst säljande skatepjäxa.