Klassiska längdpjäxor

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Dam Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Alpina Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Race Pro Classic
REA
1300 kr (2300 kr)
Salomon S/MAX Carbon Classic Prolink
3000 kr
Omtyckt klassisk pjäxa som erbjuder både raceprestanda med carbonsulan men också komfort & värme. En våra kunders favorit!
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Carbonlite Classic W
REA
2600 kr (3200 kr)
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Alpina Racing Classic
2100 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Redline Classic
REA
Madshus
2000 kr (4000 kr)
En av de absolut skönaste & lättaste klassiska pjäxorna som finns på marknaden! Grym passform!
Madshus Redline Classic
4000 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Rossignol X-1 Ultra
1000 kr
Instegsmodell, för dig som söker en varm & skön pjäxa för de korta turerna i spåret. Många gillar den tack vare den generösa passformen.
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
RCS Carbonlite Classic
1000 kr
Speedmax Classic
REA
3500 kr (5300 kr)
En av marknadens bästa klassiska skor! Passar utmärkt även till stakning. Bra köp trots det höga priset!
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
Hyper RPC Classic
REA
750 kr (1200 kr)
Madshus Hyper RPC passar såväl nybörjare som den mer erfarne skidåkaren. Bra läst och flex gör den till ett säkert kort i Vasaloppsspåret!
S/RACE Classic Prolink
3600 kr
S/RACE CL Prolink har fått en liten designuppdatering mot föregångaren. Salomon levererar som vanligt en toppjäxa! En av marknadens bästa klassiska pjäxor under de bästa carbonpjäxorna! Bra köp!
PRO Classic DP
REA
3400 kr (4200 kr)
Stakpjäxa som det är stor efterfrågan på. Stabil pjäxa som inte tummar på passformen! Bra köp för den seriösa stakåkaren som vill ha en stabil & fartfylld pjäxa utan att tumma fullt ut på komforten.
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
Rossignol X-10 Classic
REA
2000 kr (2200 kr)
En av våra mest omtyckta pjäxor. Passar utmärkt både på träningsrundan som familjeturen. Bred läst & hög komfort gör att den passar många fötter.
Rossignol X-8 Classic
REA
1700 kr (2000 kr)
En klassisk pjäxa som passar de flesta! En av våra bäst säljande pjäxor tack vare den trevliga passformen (lite bredare läst), höga comforten (bra isolerade) men också en bra känsla i pjäxan.
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
COMP Classic AS
REA
2600 kr (3200 kr)
Uppföljaren till CCL+marathon. Manschetten för ökade stabiltet i stakningen plus att den är varmare än toppmodellerna gör detta till av våra favoriter. Rekommenderas för dig som stakar mycket!
S/LAB Carbon Classic Prolink
4900 kr
En av skidsäsongen 19/20 största nyheter, nya S/LAB Carbon CL Prolink från Salomon. En fantastisk pjäxa, såväl åkkänsla som passform. Carbonsulan gör pjäxan till en av marknadens stabilaste klassiska pjäxor!
Salomon RC7 Prolink
1500 kr
Rossignol X-IUM Premium Classic
2500 kr
Tävlingspjäxa som ger åkaren bra stabiltet och bra kontroll. Pjäxan är optimerad för klassiskt men fungerar utmärkt även till stakning