Klassiska

I dagens utbud av längdpjäxor så hittar du garanterat en pjäxa som passar dina fötter. Tekniken och utvecklingen går ständigt fram, där vi de senaste åren sett carbon- och stakpjäxor växa på marknaden. Vi har självklart pjäxor från de främsta leverantörerna, där vi i vår bedömning lagt vikt på fabrikantens kvalitet i både tillverkning och slutprodukt, design, service, m.m. Allt för att du som kund ska erbjudas det bästa som finns på marknaden. Vi saluför pjäxor från Fischer, Madshus, Rossignol, Atomic, Alpina & Salomon.


Visa filter Dölj filter
Filtrera:
För vem
Dam Unisex
Nivå
Bra Bäst Bättre
Pris
Varumärke
Alpina Atomic Fischer Madshus Rossignol Salomon
ACL Classic
Alpina
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en dammodell men lite smalare läst.
ACL EVE Classic
1200 kr
Vår instegsmodell från Alpina och lämpar sig för dig som vill ut i skidsspåret. Finns i en unisexmodell med lite bredare läst.
Alpina Comp Classic
3100 kr

Alpina Comp Classic - Skidor som förenar precision och prestanda. Den nya maschetten/ankelstödet ger dig en stadigare skidåkning.

Alpina Racing Classic
1900 kr
Racing Classic  är en raceinspirerad klassisk pjäxa med hög komfort  som passar såväl motionären som dig som utmanar dig själv i vasaloppsspåret.
Alpina TCL S Classic
1100 kr
En pjäxa för dig som vill komma ut i skidpåret och börja åka skidor. Varmfodrade och rymlig läst.
Carbonlite Classic W
REA
2600 kr (3200 kr)
Fischer levererar allt mer slagkraftiga skor, detta är inget undantag! Med sin tighta passform och stabilitet är det mångas favorit! Bra köp!
Carbonlite Classic
REA
2600 kr (3200 kr)
Tightare passform & skön känsla gör den till en favorit bland åkare med lite smalare fot. Uppdaterad till säsongen 20/21 Bra köp!
COMP Classic AS
REA
2600 kr (3200 kr)
Uppföljaren till CCL+marathon. Manschetten för ökade stabiltet i stakningen plus att den är varmare än toppmodellerna gör detta till av våra favoriter. Rekommenderas för dig som stakar mycket!
ECL 2.0 Classic
REA
1900 kr (3800 kr)
Alpina ECL 2.0 är en toppjäxa, lite mjukare i flex och sula än nya ECL 2.0. Mycket bra val som vi kan rekommendera!
ECL 2.0 Classic
REA
1900 kr (4000 kr)
Mycket möjligt världens bästa klassiska pjäxa! I alla fall bland de främsta. Styvhet och känsla som är fantastisk såväl för dig som diagonalar som stakar.
Fischer Carbonlite Classic
3900 kr
Fischer levererar riktigt hög kvalitet på pjäxor, Carbonlite är inget undantag. Är du på jakt efter en klassisk pjäxa som  ger  dig  Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.  Då är Carbonliten valet!
Fischer Carbonlite Classic WS
3900 kr
Ny pjäxa till 2023 med  Fischers klassiska smalare läst på WS modellerna. En klassisk pjäxa som ger dig Speedmaxkänsla men med lite högre komfort.
Fischer RC Classic Ws
1900 kr
En av våra mest sålda pjäxor! Varmfodrad, smalare läst och en passform som passar de flesta tjejers fötter.
Fischer RC3 Classic
1900 kr
Unisexvarianten av RC Classic WS. Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt pjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor!
Fischer RC3 Combi
2500 kr
Bra komfort, bredare läst, snabbsnörning och allmänt omtyckt combipjäxa! En av våra mest sålda motionspjäxor. Fungerar  även för dig som vill testa skate. 
Fischer RC5 Classic
2300 kr
Fischer är känt för sin höga kvalitet inom längdskidutrustning, och RC5 Classic är inget undantag. Ge dig själv rätt utrustning för att bemästra klassisk längdskidåkning och uppmuntra en aktiv och hälsosam livsstil genom längdskidåkning.
Fischer RCS Classic
2400 kr
Fischer RCS Classic är en toppmodell längdskidpjäxa som är skapad för att möta de höga kraven från seriösa skidåkare inom klassisk längdskidåkning. Passar dig som söker komfort men ändå vill ha en mer slimmad pjäxa.
Fischer Speedmax Classic WS
6200 kr
Fischer Speedmax Classic WS är det ultimata valet för kvinnliga längdskidåkare som vill ha den bästa utrustningen för klassisk längdskidåkning. Vridstyv, bra flex i sulan, en passform som få matchar samt ett hälgrepp gör denna till en av marknadens bästa pjäxor! 
Fischer Speedmax Classic
6200 kr
En av marknadens bästa klassiska pjäxor tycker vi! Kombinerar komfort, kvalitet med känsla  och ger en riktigt bra pjäxa. Fungerar bra till stakning också.
Fischer XC Classic Ws
1600 kr
En omtyckt klassisk pjäxa med hög komfort. En av mångas favorit som passar i motionsspåret.
Fischer XC Classic
1600 kr
En omtyckt klassik sko med hög komfort. En unisexmodell som passar dig som bara vill komma ut i spåret på några kortare turer.
Hyper RPC Classic
REA
750 kr (1200 kr)
Madshus Hyper RPC passar såväl nybörjare som den mer erfarne skidåkaren. Bra läst och flex gör den till ett säkert kort i Vasaloppsspåret!
Madshus Active U
2500 kr
Madshus Race PRO Classic
2400 kr
I denna pjäxa, snäppet under Redline, får du lite mer comfort utan att tappa allt för mycket av känsla & stabilitet. Något mer vidd över foten jämfört med föregångaren.
Madshus Race Pro Classic
REA
1300 kr (2300 kr)
Madshus Race Speed Classic
1600 kr
Race Speed är en prisvärd serie från Madshus. Finns klassiskt, skate & Combi variant och alla är lika omtyckta. De ger bra komfort, men bibehåller känsla av en dyrare sko. Stort plus för en generösare läst.
Madshus Redline Classic
4000 kr
Nya Redline, lätt pjäxa med en sula som gör dig till en bättre skidåkare. En justerad passform i bakdelen av foten mot föregångaren, för att passa våra fötter ännu bättre.
Nano Carbon Classic
REA
800 kr (2000 kr)
Uppdaterad modell av Madshus Nano Carbon Cl till säsong 2018/2019. Mycket pjäxa för pengarna. Omtyckt och skön passform, bra känsla vid åkning. Bra köp!
Pro C3 Classic
REA
900 kr (1400 kr)
Omtyckt klassisk sko i rätt prisläge! Bra köp!
PRO Classic DP
REA
3400 kr (4200 kr)
Stakpjäxa som det är stor efterfrågan på. Stabil pjäxa som inte tummar på passformen! Bra köp för den seriösa stakåkaren som vill ha en stabil & fartfylld pjäxa utan att tumma fullt ut på komforten.