Equipe Classic Prolink JR
650 kr
Varm samt enkel att ta på och av gör Equipe Prolink JR till ett populär barnsko.
Pro C3 Classic
1400 kr
Omtyckt klassisk sko i rätt prisläge! Bra köp!
Prolink Pro Skate
500 kr
Skatebindning som är skruvas fast. Används ofta vid rullskidor.
Prolink Race Classic
650 kr
En klassisk tävlingsbindning som är skruvas fast.
Prolink Race JR Classic
500 kr
Juniorbindning för både träning/tävling. Skruvas fast i skidan.
Prolink Race JR Skate
500 kr
Juniorbindning för både träning/tävling. Skruvas fast i skidan.
Prolink Race Skate
650 kr
Tävlingsbindning för skate som är skruvas fast.
Prolink Shift PRO CL
600 kr
Flyttbar bindning från Atomic som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge.
Prolink Shift PRO CL
600 kr
Flyttbar bindning från Salomon som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge.
Prolink Shift RACE CL
800 kr
Flyttbar bindning från Atomic som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge. Lägre vikt än Pro-bindningen.
Prolink Shift RACE CL
800 kr
Flyttbar bindning från Atomic som skall sitta på Prolink Shift platta. Enkel att flytta och låsa i rätt läge. Lägre vikt än Pro-bindningen.

RC Prolink
Salomon
1900 kr
Salomon gör bra & sköna pjäxor och nya RC är inget undantag! För de medvetne som vill ha en bättre pjäxa för Vasaloppet eller liknande men samtidigt vill ha lite mer komfort och värme jämfört med toppjäxorna. Rekommenderas!
RC10 Nocturne Prolink
2300 kr
Salomon gör bra & sköna pjäxor och nya RC10 är inget undantag! För de medvetne som vill ha en bättre pjäxa för Vasaloppet eller liknande men samtidigt vill ha lite mer komfort och värme jämfört med toppjäxorna. Rekommenderas!
RC8 Vitane Nocturne Prolink
1400 kr
En storsäljare till damer i ny tappning. Bra komfort och mycket värme gör den till ett säkert kort i pjäxhyllan! Inte för dig som jagar sekunder! Bra köp!
RC8 Vitane Prolink
1100 kr
RC8 Vitane Prolink är en storsäljare till damer i ny tappning. Bra komfort och mycket värme gör den till ett säkert kort i pjäxhyllan! Inte för dig som jag sekunder utan passar mer till motionären! Bra köp!
RC9 Nocturne Prolink
1800 kr
Stabil och bra passform för dig som vill ha en pjäxa som klarar såväl Vasaloppspåret som motionsturen. Ett & bra tryggt köp för dig som inte jagar tiondelar!
RC9 Vitane Nocturne Prolink
1800 kr
Pjäxa framtagen för tjejer med stabil och bra passform, en pjäxa som klarar såväl Vasaloppspåret som motionsturen. Ett & bra tryggt köp för dig som inte jagar tiondelar!
Redster C7 Classic
1900 kr
En del av Atomics nya pjäxserie. Vi gillar passformen och designen på C7! Står sig mycket bra mot de andra varumärkenas pjäxor!
S/LAB Carbon Classic Blue
5200 kr
Lättåkt & snabb skida! Salomon har visat I världscupen att de gör bra skidor, S/Lab Carbon är just dessa skidor! Blue= Kallföresskida. Riktigt lågt spann på halvvikt.
S/LAB Carbon Classic Prolink
5000 kr
En av skidsäsongen 19/20 största nyheter, nya S/LAB Carbon CL Prolink från Salomon. En fantastisk pjäxa, såväl åkkänsla som passform. Carbonsulan gör pjäxan till en av marknadens stabilaste klassiska pjäxor!
S/LAB Carbon eSkin
3995 kr
Lättåkt, trots tuffare slutspann, och med riktigt go känsla i skidan. Inte den som vunnit flest glidtest men däremot en av de skönaste skidorna att åka på.
S/RACE Carbon Skate Prolink
4300 kr
Ny modell inför 2020/2021. Ny carbonsula/hälkappa som ger riktigt bra passform. Vridstyv och stabil gör det en av säsongens bäst säljande skatepjäxa.
S/RACE Classic JR Prolink
1200 kr
En klassisk juniorpjäxa för träning/tävling som uppstakkats av både nybörjare som de mer erfarna. 
S/RACE Classic Prolink
3000 kr
S/RACE CL Prolink har fått en liten designuppdatering mot föregångaren. Salomon levererar som vanligt en toppjäxa! En av marknadens bästa klassiska pjäxor under de bästa carbonpjäxorna! Bra köp!
S/RACE Skate JR Prolink
1700 kr
En skatepjäxa för tävlande juniorer. Thinsulate för ökade värme/komfort.
S/RACE Skiathlon JR Prolink
1300 kr
S/RACE Skiathlon JR Prolink är riktigt fin kombipjäxa för den tävlande junioren! Manschetten gör pjäxan stabil för skateåkning. Bra köp!