Klassiska rullskidor

Swenor Fibreglass inkl bindning
3300 kr
Storsäljare! Vår mest sålda rullskida genom åren. Smidig men framförallt har den en stomme som tar upp vibrationerna utmärkt! Skön känsla & vi kan rekommendera den till alla upp till 95kg. Över 95kg så rekommenderar vi Finstep
Elpex TEAM 610 PU inkl bindning
3200 kr
Vår mest sålda tävlingsskida! Den stabila aluminiumstommen med de snabba hjulen gör det till mångas favorit på tävling!
Elpex Evolution X inkl bindning
3400 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme. Avsedd för åkare upp till 90kg.
Elpex Evolution V inkl bindning
3400 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme, som passar tjejer & ungdomar riktigt bra (avsedd för åkare upp till 70kg).
Swenor Finstep inkl bindning
3300 kr
En underskattad träningsskida, passar de flesta! Är lite tyngre men oj vad stabil och följsam den är! Klarar åkare på +100kg.  En av våra favoriter! Rekommenderas!
Swenor Carbonfibre inkl bindning
3200 kr
En lättare Fibreglass! Passar åkare upp till 75kg vilket gör den idealisk för tjejer & juniorer. Smidig skida med den följsammma stommen gör skidan till riktigt fin att åka på. Tar upp vibrationerna på ett mycjet bra sätt trots de mindre hjulen!
Elpex Wasa 610 inkl bindning
2900 kr
Stabilare & mjukare gång tack vare de bredare hjulen! Omtyckt!
KV+ Hawk Classic
2200 kr
Prisvärd klassisk rullskida! Känns rejäl med den stabila aluminiumstommen. Mycket bra köp för dig med begränsad budget!
Elpex Hybrid inkl bindning
3100 kr
En riktigt intressant skida med Elpex kompositstomme och olika bredder på fram- & bakhjulet. Väldigt stabil och lättmanövrerad men med väldigt bra vibrationsdämpning tack vare det bredare bakhjulet!
Elpex Evolution V PU inkl bindning
3600 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme, som passar tjejer & ungdomar riktigt bra (avsedd för åkare upp till 70kg). På denna modell sitter det rosa PU hjul, avsedda främst för tävling.
Elpex Evolution X PU inkl bindning
3600 kr
Rullskida med hög vibrationsdämpning, mycket tack vare sin kompostitstomme. Avsedd för åkare upp till 90kg.PU hjulen gör den väldigt stabil & snabb. Bra köp!