Crescent Elora 7-vxl Svart i gruppen Cykel / Elcykel / El-Standard hos Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (YEC97746r)
Crescent Elora 7-vxl Svart
Crescent
Favorit

Crescent Elora 7-vxl Svart

Elora är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden, en pålitlig och flexibel elcykel.
 • Finns i tre olika ramhöjder
 • Stöldskyddat batteri
 • EGOING system med centrummotor
Mer information
 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Elora har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Motorn är placerad i mitten på cykeln och har Crescents egenutvecklade EGOING-system. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid din Crescent Elora.

  Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar. Displayen på styret ger dig full koll på läget.

  Med appen Koppla Smart, kopplar du upp din cykel och håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil.

  Ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen.

  Elora har 7 växlar, fotbroms bak, rullbroms fram. Avtagbar cykelkorg med AVS-klicksystem i aluminium ingår, precis som stöd, godkänt lås och belysning. En extra väska eller korg fäster du med ett enkelt klick på den smarta pakethållaren. Häng på en kärra bak eller montera barnstol så löser du vardagslogistiken med detta kraftpaket.


  KOPPLA LIGHT

  Koppla smart cykelteknologi innebär ökad trygghet och säkerhet för dig och din cykel. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att du kopplar upp din cykel med bluetooth. Detta är en version med begränsad funktionalitet jämfört med Koppla Connect. Med Crescent Koppla appen i mobilen får du batteristatus, försäkring och servicenotiser i mobilen. I Koppla konceptet ingår att ditt batteri blir stöldskyddat och cykeln anpassas efter din körstil.
  Läs mer om Koppla Light

  • Specifikationer
  • Artikelnummer: YEC97746 , YEC97746
   För vem: Dam
   Årsmodell: 22/23
  • Köpguide
  • Behöver du hjälp med att hitta rätt produkter för dig? Då ska vi hjälpa dig att hitta rätt! Här har vi samlat vår produktguider, där vi löpande fyller på med informtion/guider i takt med att vår webshop byggs ut. 

   MaterialguideStorleksguide
   Hittar du inte det du söker så tveka inte att höra av dig till oss!/Gänget på Runes

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

  Se fler varor

  Crescent Femto+ 28
  8995 kr
  Crescent Elmi 3-vxl Svart
  21000 kr
  Elcyklar ökar i popularitet och Elmi inget undantag. En 3-växlad damcykel av modernt snitt med framhjulsmotor, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Finns i två ramstorlekar.
  Crescent Vale 24 tum
  4900 kr
  Upplev komfort och prestanda med Vale: Crescent's MTB i 24tum
  Crescent Elsa 7-vxl Röd Matt
  30000 kr
  Utforska staden med elegans: Elsa elcykel från Crescent med Shimanos centermotor från Shimano som gör cykelupplevelsen till något alldeles speciellt.

  Andra köpte även

  Brooks Ghost 14 Men
  REA
  950 kr (1600 kr)
  Mjuk & riktigt skön passform, en löparsko för alla! Bra dämpning som passar både på asfalt & lite stig. En av våra favoriter!
  Hoka Challenger Atr 7 Men Blue
  REA
  1250 kr (2000 kr)

  Hoka Challenger Atr 7 - Hybridskon som fungerar för all typ av löpning & promenad. 

  Brooks Ghost 14 Women
  REA
  950 kr (1600 kr)
  Mjuk & riktigt skön passform med en stabil hälkappa som håller foten riktigt bra, en löparsko för alla! Bra dämpning som passar både på asfalt & lite stig. En av våra favoritmodeller!
  Brooks Ghost 15 Women Black
  REA
  1275 kr (1700 kr)
  Brooks Ghost 15 - Neutral- Mycket bra passform & löpkomfort som få matchar.